Kızlar bugün çok kötü grip oldum. Oksurunce sanki ciğerlerim çıkıcak gibi bende nane limon kaynatıp içiyorum ya da cayima limon koyuyuyorum. Bir ara hamilelikte çok limon tüketmemek gerek diye duymuştum sizce bir zarari var mı. Çünkü ilaç kullanamıyoruz
Merhaba canım, grip olmak hamilelikte gerçekten çok zor olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Nane limon gibi doğal yöntemlerle rahatlamaya çalışmak güzel bir seçenek, ve genelde limon tüketmenin hamilelikte belirgin bir zararı yok. Limon, C vitamini açısından zengin olduğu için bağışıklık sistemini destekler ve bu süreçte sana fayda sağlayabilir.
Tabii ki her şeyin fazlası zararlı olabilir; aşırı miktarda limon tüketmek mide asidini artırabilir ve mide rahatsızlığına neden olabilir, özellikle hamilelikte zaten hassas olan mideni daha da rahatsız edebilir. Ama ölçülü bir şekilde, çayına ya da nane limon içeceğine eklediğin limonun bir zararı olmaz, bu yüzden endişelenmene gerek yok.
Bol su içmeye, dinlenmeye ve doğal yöntemlerle rahatlamaya devam et. Eğer grip belirtilerin şiddetlenirse veya ateşin yükselirse, mutlaka doktoruna danışman önemli. Kendine çok iyi bak ve umarım en kısa zamanda iyileşirsin!
Üç gündür aynı durumdayim doktorlar parol dışında bişey vermiyolar başım çok agriyo nane limon içmekten bir hal oldum başka hangi bitki çayını icebiliriz bilen varmi
Çok teşekkür ederim admin
Ben hasta olduğumda doktora sormuştum nane limon ve rezeneyi içebilirsin demişti
Bir kaşık tereyağ iki kaşık bal veya pekmez tüpte ikisini taristir kaynat sonra bir kaç kaşık iç iyi geliyor diyolar denedim bende demin inşallah işe yarar
Bakalım yarına toparlamazsam rezene de içerim
Teşekkür ederim canım umarım iyi gelir ayağa kalkmaya halim yok o derece deyim
İnşallah. Valla bend öyleyim şuan halsizlik ağrı herşeyi bir kenara bıraktım öksürük beni mahvediyor sanki her öksürüğüm de içimden biseyler kopuyor. Dudaklarım çatlamış kabuk atmış oda ayrı bir yanıyor. Allah yardımcımız olsun
Rabbim safii ismi hürmetine hepimize şifa versin benim öksürüğüm yok ama baş ağrısı üşütme terleme mahvoldum
Bende limonu kasa kasa yerdim canım çok ekşi istediğinde ama limon bile tatlı geliyordu bana sonra bıraktım aşermem bitince bir sıkıntı olmadı çok şükür hatta hasta bile olmadım limonu çok yedim diye galiba