Evde kırk dk Leslie yapıyorum bir aylık hamileyim aranızda Leslie yapan var mı faydasını görüyor kusunuz ben hem gebelik şekeri olmasın hem de zayıflayayım diye yapıyorum
Leslie nedir ve bı zarari var mı acaba
Ben yapıyorum önce 15 dakikalık videolarla başladım şimdi fırsat buldukça yarım saat ya da duruma göre 15 dakikalık videolarla devam ediyorum. 30 haftalık olduk çok şükür bir zararı olmadı, yürüyüş olduğu için de karna baskı vs. olmuyor. Tabii yapmadan önce yine doktora sormakta fayda var
Günde bir kere mi yapıyorsunuz yoksa ara ara on beş dk lık videolar mı
Youtube da spor yaptıran Amerikalı bir kadın genelde yürüyüş yapıyor
Ben günlük ev işlerimi vs. de kendim yapıyorum gün içinde hareketliyim yani o yüzden haftada birkaç gün günde bir kez şeklinde yapıyorum. Dışarıda yürüyüş yaparsam o gün yapmıyorum kendimi çok yormamak adına
https://youtube.com/@elcindemirel?si=7yt-Gc3mZ-Fs8T7f
Sizin için şunu bırakayım ben burdan yapmıştım
Hamilelik öncesinde yapiyodum düşük tehlikesi olmasaydi başlayacaktım ama şu ara daha iyiyim doktora sorup bende tekrar başlamak istiyorum tek başına kilo verdirmiyor formda tutuyo daha çok yemeye içmeye dikkat edince destekliyor en azından günlük hareketi sağladığı için kendimi onu yapinca çok dinç hissederdim
ben son aylara kadar hep yaptım spor leslie de yaptim. pregnancy workout yaz çıkar YouTube da bir sürü video. 1. trimester olmasına dikkat et. bide 1 aylık biraz erken gibi hamilelikte öneriliyor mu ki unuttum düşük tehlikesi geçsin öyle başla benceeee ama yürüyüş yap mutlaka
Hamilelikte Leslie önermiyorlar daha çok pilates yürüyüş öneriyorlar doktorunuza danışın bence bu durumu
30 haftalık hamileyim ilk defa duydum bunu merak ettim araştıracağım ben hamile yogası ve pilatesi yapıyorum yüzmeye ve yürüyüşe önem veriyorum ev işleri vs zaten yoruyor zaman kaldıkça
Ben kimseye sormadım ama haftada üç dört gün yapınca rahat ediyorum bana hareketleri zor gelmiyor öğretmenlik yaparken de kaç kat yukarı çıkıp iniyorum nöbet tutunca aslında aynı şey