Hamilelikte lazer🤔

Canım ben yüz için tek gidiyorum bence gitme doğuma kadar tavsiyem yüz için gidebirliain

merhaba tavsiye etmiyorlar malesf hormonlar değiştiği için leke kalma olasılığı yüksek bide cilt inceldiği için yanık olma ihtimali ve enfeksiyon riski de yükseliyor merkezlerde yapmıyor zaten

Ben de gıdıyordum hamılelıgı düşündüğüm an bıraktım . Bence gıtme

Zaten hormonlar degısıyo tüylenme mutlak olacak tekrar ıhtıyac duyacaksın . Doğumdan sonra gıdersın

Hanımlar lazer epilasyon yaptiriyordum hamile kalınca birakmalimiyim . Zararsız diyenler var ama emin olamadım tecrübesi olan var mı.

Bende gidiyordum. Benim doktorum bana hamile kalınca bırakmam gerektiğini söyledi nitekim de bıraktım. Çok fazla radyasyona maruz kaldığı için uygun görmedi. Tehlikeye atma derim :pray:t2:

2 Beğeni

Lazer epilasyonda radyasyon yoktur. Bebeğe ya da size de herhangi bir zararı yoktur. Verilen lazer ışınları sadece kıl köklerinin olduğu yere kadar güçlüdür. Daha fazla içeri kadar giremezler. Ama hamileyken lazer epilasyon yaptırmanın da bir anlamı yok çünkü hormonlar dengesizleştiği için verim alamazsınız. Onun dışında bir sıkıntı oluşmaz

4 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-lazer-epilasyon/2367?u=cansu

zararı yoktur aslında. ben özel bölgeye yaptırmadım onun dışında koltuk altı yüzüme kollarıma bacaklarıma yaptırdım

1 Beğeni

Evet kıllanma çok fazla ergenlikten beri psikolojimi bozdu erkek gibi her yerim yüzümde sakal gibiydi. Okuldayken lazere gittim hep. Sivilce de çok oluyordu yuzumde. Sonra kabullendim ben böyleyim artık diye bıraktım peşini stres yapmadım. İşe basladim hem hareket hem iş yerinde düzenli beslenme sanırım sivilcelerim geçti tertemiz oldu yüzüm. Kıllanmayı da lazer ağda bı şekilde hallediyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bu da aklımda :smiling_face:

Aynı durum bende de var çok sinir bozucu senelerdir lazerle uğraşıyorum fayda vermedi hiç azalmıyor sivilceyi hallettim ama kıllanmaya hiç çözüm bulamadım

Lazer merkezlerine gittim hiç fayda vermedi. Sonra kendim aldım Philips Linea evde yapiyorm çok memnun kaldım. Yüzümde hiç kalmadı diğer yerler de azaldı tüy gibi oldu kalın değil en azından.

1 Beğeni

Bende de braun unki var ama Philips almayı düşünüyorum herkes çok memnun sanırım siz de dahil :blush:

1 Beğeni

Evet çok memnunum birkac arkadaşıma da aldırdım onlar da memnun kaldı. Tek sorun yapmaya üşeniyorum yoksa düzenli yapınca çok iyi oluyor.

1 Beğeni

Aynen ben de üşeniyorum :smile:bir iki saatimi alıyor tüm vücut

birşey sormak istiyorum philips lazer olanı diyorsunuz galiba,peki o nasıl çalışıyor elektriki şarj fln

Benim ki kablolu prize takıp kullanıyorum. Ama kablosuz şarjli olanları da var.

normal lazer gibi acı veriyor mu? yoksa bu ondan da fazla acı veriyor ben çok hassasım da bu konuda​:rofl:

Duyduğuma göre temiz almıyormuş kılları. Amcamïn kızında var :person_facepalming:

1 Beğeni