Hamilelik döneminde La Roche Posay cicaplast baume b5+ krem kullanılır mı? Kullanan var mı? Yüz temizleme jelini kullanıyorum ama nemlendiricisinden emin olamadım. Bebekler için kullanılabileceği yazıyor hamilelikte de kullanılır mı?
Merhaba bu ürünün içeriğini bilmiyorum. Aşağıdaki yazıda içerinde bulunan maddelere göre kullanılmaması gereken cilt bakım ürünleri var. İçeriğine göz atıp makalede yer alan etken maddeleri içerip içermediğini kontrol edebilirsin
Teşekkür ederim
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Sağolun sizin de
Merhaba @Lilia hoşgeldiniz
Merhabalar hoş buldum
Ben yıkama jelini kullanıyorum ara ara canım. Nemlendiricisinin içeriğini atarsan bakabilirim.
AQUA • HYDROGENATED POLYISOBUTENE • DIMETHICONE • GLYCERIN • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / HEA BUTTER • PANTHENOL • PROPANEDIOL • BUTYLENE GLYCOL • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE • TRIHYDROXYSTEARIN • ZINC GLUCONATE • MADECASSOSIDE • TRIBIOMA • MANGANESE GLUCONATE • SILICA • ALUMINUM HYDROXIDE • MAGNESIUM SULFATE • DISODIUM EDTA • COPPER GLUCONATE • CAPRYLOYL GLYCINE • CITRIC ACID • ACETYLATED GLYCOL STEARATE • POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE • TOCOPHEROL • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE
İçeriği bu