Hamilelikte kuyruk sokumu acısı

Merhabalar , ben hep yüz üstü yatan biriydim hamilelik haberimden beri hep sağ ve sol tarafadogru uyudum bununla alakasi var mi bilmiyorum ama şuan kuyruk sokumu bölümünde oyle bir aci cekiyorum ki ne oturabiliyorum nede kalkabiliyorum . 5.aya girdim bu gün. Bu durumu yasayan var mi ? Yarin ortopedi doktoruna gidebilirsem gidecegim durum bu kadar ciddi ama rontgen cekilemem diye biliyorum nasil bir muayene olacak nasil tani koyacak bilmiyorum . Sirt agrim da cok var

1 Beğeni

Aynı sıkıntıyı Ben de yaşadım ama bir süre sonra geçti yine de görün bazen kalıcı olabiliyor

1 Beğeni

Ay bende bu durumdan muzdaribim nasıl geçecek yaa daha 7 haftaligim

1 Beğeni

Bende de öyleydi doktora söyledim magnezyum başlattı. Arada yine ağrı oluyor ama önceki gibi değil çok şükür.

Hamile olduğumdan haberim bile yokken başladı benimki 20. Haftaya kadar agrıdı sonra geçti bence cok normal ben 35. Haftadayim 28 e kadar yüz üstü uyudum ona ragmen ağrıyordu panik yapmayın gecmis olsun :cherry_blossom:

2 Beğeni

Teşekkür ederim, yuz ustu uyuma konusunda sorun yasadiniz mi ? Doktorunuz bu duruma nasil bir yorum yapti ?

1 Beğeni

Benim yaptığım tehlikeliydi aslında doktora da söylemedim çünkü bilinçli yapmıyordum uyandığım da sürekli yüz üstü uyuyor buluyordum kendimi. uyku hali alışkanlığı olmuştu ister istemez siz uyumayin lutfen yine de :pray: sizede cok geçmiş olsun

1 Beğeni

Ben de 3.ayımdayım 1 haftadır çok kötü ağrıyor oturup kalkınca. Doktora gidicem mecbur :confused: