Merhaba arkadaşlar nasılsınız. 8hafta 4günlük hamileyim. Dün safra gibi kusdum. Bu gün fantan gibi bol şiddetli kustum 3defe. Şiddetli fantan gibi kusmak zararlı mı? Genelde de 3 defa kusarım günde, böyle değildi az normal kusuyordum
6.aydayım günde 3-4 ü bulduğu oluyor kuzum, kendini çok kasmamaya çalış sadece istifra ederken sonra sancı tutar gibi oluyor insan daha çok endişeleniyor.
Normalni normal değilmi bilmiyorum bende. Bakalım yarın ilk doktor randevum var
Ben de aynıyım sabah öğle akşam yetmiyor gece uykudan uyanıp kusuyorum hatta. Yemek yemeye hasret kaldım 6. Aya girmek üzereyim en ufak bir düzelme yok. İlk başlarda prilam dr hap iyi geldi ama sonralarda o da bir işe yaramadı. O kadar kasarak midemdeki suyun tamamı gelene kadar çıkarıyorum ki zorlanmaktan altıma kaçırdığım bile oldu. Umarım sizin bu kadar uzun sürmez hiç kimse yaşamasın böyle vallahi çok zor
Sen yine iyisin cnm ya ben hicbisey yemedigim halde akşama kadar kusuyodum 14haftaya kadar sürdü o kadar çok zorluyodumki kusarken hem karnım çok ağrıyordu hemde mide ağrısına yakalandım bugün 16 haftalık olduk şükür bulantı var sabah kusmalari var ama eskisi kadar değil ama midemin ağrısı geçmiyor bazen çok şiddetleniyor ağzımın hiç tadı yok midemin yuzune
Bende altıma kaçırdım kaç defa kusmaktan. Umarım bir an önce geçer
Kusma gibi bulantı gecmiyormu? 9 ayda sürecinde bulantı hepmi olucak
Kiminin hiç bulantı kusması olmuyor, kimisi doğuma dahi bulantı kusmayla gidiyor. Herkesin gebeliği aynı seyirde gitmiyor ne yazık ki . Şanslıysanız umuyorum ki çabuk biter.
prilam kullandım ben hamileliğim boyunca bir kere kustum ondan sonra ilacı kullanmaya basladım birdaha kusmadım suan 30 haftalığım bıraktığım zaman hala mide bulantısı oluyor o yüzden devam ediyorum kullanmaya
Benim o kadar kalmadı şükür ama 14haftaya kadar baya kötüydüm hala bulantı oluyor sabahları genelde koku hassasiyetide var hala bunada şükür diyorum ama 9 ay boyunca bulantı yaşayanlarda varmış doğuma girerken kusanlar varmiş inşallah onlardan olmayiz
Akşam akşam güldürdün beni,bende altima yapmamak için hemen yere oturup poşete kusuyordum,iki kızımda doğuma kadar kustum,günlük iki üç sefer hemde,şimdi oğlum olacak 33 haftalık gebeyim,bir aydır kusma yok,olacağı zaman uzanigkrum hemen,zorla geçiriyorum o hissi