Merhaba hanımlar hamilelikte kuşkonmaz tüketilebilir mi?
Günlük ne kadar tüketebilirim.
@Cansu Yaa bir şey soracağım, daha önce hiç kuşkonmaz yemedim Hep görüyorum da tadı nasıl bilmediğim için cesaret edemiyorum Görüntüsü de çubuk gibi ya. Nasıl bir tadı var, denemek istiyorum aslında
Ben de bu yıl ilk defa yedim. Eşim bulmuş getirdi.
Nasıl pişirilir bilmiyorum dedim
Annem daha önce eşime pişirirmiş. Eşimle beraber pişirdik.
Bizimkilerin yarısı karttı. Migrosta vardır. Seçerken ufak olmalarına dikkat et. Serçe parmağın inceliğinde olursa tadı daha güzel oluyor
Biz serçe parmağı uzunluğunda doğradık. Tavaya 1,2 yemek kaşığı kadar yağ koyduk kavurduk.
Kokusu fasulye gibiydi.
Tadı da hafif ve güzeldi. Üzerine yogurt döktük.
Geçen gün tik tok uygulamasında kuskonmaz tarifi gördüm sizinle paylaşsam mı dedim kararsız kaldım.
Sempt pazarında da vardır. Eskiden zenginlerin tükettiği sebzeydi simdi fakirler de bulabiliyor
Kuşkonmaz yedikten sonra benim bebek karnımda coştu
Sunu soyleyip durma kiz karnima ağrı giriyo gulmekten BEBEK coştu
@Cansu Kesin alacağım deneyeceğim bakalım
çok teşekkür ederim
@NURAN Bende hep merak ediyorum alışkın olmadığım tatları denemeye cekinirim hep
@NURAN @İlknur inanılmaz güzel bence yaaaa Almanyada bunun üstüne hollandaise sauce döküp yiyorduk bide Allah Allaaaaahhhhh aşk yaşanır
Burda var mı o sostan acaba
Sivasta hiç görmedim
Denemek lazım o zaman bir daha görünce alayım ama sostan bulacağımı hiç zannetmiyorum
Altından 2 parmak kadarını kırın, biraz zeytinyağında tavada çevirin biraz tuz, karabiber
Bu kadarcık çok kolay yapımı da
Etlerin yanına mükemmel oluyor
Veya patates püresine de çok yakışıyor
Belli bir mevsimi var mı bilmiyorum ama görünce alacağım kesinlikle. Teşekkürler tarif için
Hahahah herkes bu gidisle kuskonmaz as ericek