Gün içinde en az 2 litre su içiyorum ama idrarim hep çok koyu baya koyu anlamıyorum artık ve sürekli akıntım var 15 gün boyunca fitil de kullandım canımı çok sıkıyor sizde de böyle mi ? 24 haftalık hamileyim
Ben normalde hiç su icemiyorum. Şimdi 28 haftadayim 2 litre içmeye çalışıyorum zorla . Buna rağmen idrarım su gibi hiç rengi yok. Kişiden kişiye değişiyor demekki su ihtiyaci. Koyu renk dehidrasyon belirtisi olabilir ama ilaç falan kullanıyorsan ondan da olabilir.
Gebelikte idrar rengi değişebiliyor ve 16-17. Haftalardan sonfa akintinin artması normal. İdrar rengini kullandigin ilaclarda etkileyebilir. En iyisi doktoruna danış bence
Canım bende 26+2 oldum akıntı oluyor o çok normal ama idrar rengi için bişey diyemiyorum. Bende 2 litreye yakın su iciyorum ama renk olarak daha açık oluyor
Demekki sizin bunyeniz için 2 litre su yetmiyor. Bende şu az içtiğim zaman idrar rengi sarı oluyor. Anlıyorum ertesi gün içiyorum. Gözümün önünde sürahi ile şu duruyor hep
Demir ilacını kullanıyorsan ondandır ve eğer kullanıyorsan sorun yok normaldir öyle olması ama akıntı için birşey diyemem genelde hamileliktede akıntı normal diyorlar sen yinede doktora gittigindw idrar kültürü yaptır temiz çıkarsa birşey yok demektir
Kızlar bende sizin gibiydim. İçtiğim su miktarını 3-3.5 yaptım idrar rengim değişti
İçtiğin 2lt su vücudun için yeterli değil arttırmalısın doktorum bana öle demişti yani enazından… Bendede gebeliğin ilk ayından beri rahatsız etmeyen ama tahlillerde sürekli çıkan idrar yolu enfeksiyonu var. Uzun sürerse enfeksiyon böbreklere sirayet eder demişti doktorum önlemek içinde içtiğin suyu artır renginin koyuluğundan gün içinde vücudunun nekadar suya ihtiyacı var anlarsın demişti öle yapıyorum bende ama içtiğin suyun litresine dikkat etme oxaman gözünde büyüyo insanın… damacana gibi bi bardağım var onla saatte 1 fondip yapmaya çalışıyorum