Kizlar bende 1 hafta 10 gündür beyaz akıntım var.3 4 gundurde kokulu akıntı başladı.Cuma günü doktor fitil verdi.3 gün arayla kullanmam için.Ama sanki 1. Fitili kullandıktan sonra kokulu olmaya başladı gibi.Bu durumu yaşayan varmı.Neden olur bu ve tehlikelemi.Gecmezse kültür yapacak.
Fitilden kaynaklanıyor olabilir mi koku? İlaçlar genellikle koku yapar.
Bilemedim ki.Cuma gecesi koydum fitil.Oncesinde bukadar yoğun rahatsız edici bir koku yoktu sanki.Fitildenmi olduki.Son fitilide yarın gece koycam.3 gün arayla dedi doktor.
Gyno-lomexin fitilin adı.
Yani fitilden kaynaklı olma ihtimali var ama külyir testi yapılınca başka bir enfeksiyon vs varsa belli olur. Enfeksiyon da kokunun diğer bir nedeni
Anladım admine hanım çok tşk ederim.Çarsamba günü gittiğimde söylerim doktora.Hayirli geceler
Geçmiş olsun canım Bence fitilden ne için verildi bende mantar enfeksiyonu vardi gebelik öncesi kullanmıştım içerideki pisliği attığı için o koku oluşuyor fitil bittikten bir kaç gün sonra kalmıyor o koku eğer sizde kalırsa mutlaka Dr bilgi verin ben hatta sirkeyi suyla karıştırıp genital bölgemi onunla yıkıyordum
Canım beyaz akıntım vardı sadece onu söyledim doktora.Kasintim falan başka hiçbir şey yoktu.Doktor da onun için verdi.Bunla geçmezse kültür yapalım dedi.Carsamba günü gitcem tekrar.Yarin son fitili kullancam.İnsallah fitildendir koku.
Merhbaab ne yaptınız bu konu hakkında kültür testi yapıldı mı acaba
Kültür yapılmadı fitille geçti.Simdi arada kokusuz akıntım oluyor.