Hamilelikte kisti olan var mıydı kızlar lütfen cevaplayın çok kafama takıyorum

Kahverengi leke geldi diye acile gittim oda progestona devam dedi bide kistin var dedi önceki sezeryan dikişinin oralarda ilk defa hamileyken kist var dediler tehlikeli mi

@tecrübeli-anneler arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz :bouquet:

Lütfen kafamda kuruyorum sürekli​:face_holding_back_tears:

Merhaba çok geçmiş olsun. Benim ilk gebeliğimde miyom vardı bebekle beraber büyüdü bebek kesesinin dışında üstüdeydi diye hatırlıyorum. Sezeryanla alındı . Şimdiki gebeliğimde yine çıktı yanlış değilsem iki tane. Hamilelikte vücudum oluşturuyor yada olanı hormonal olarak büyütüyor. Tehlikeli olsa doktor uyarır diye düşünüyorum. Sizin kist mi yoksa miyom mu ? Doktor zarar verir demediyse stres olmayın

Öncelikle çok teşekkür ederim ben kendi doktoruma haftaya gideceğim o yüzden detaylı kimse bakmadı acil doktoru baktı lekelenme için gitmiştim bana sordu sende miyom var mı diye ben yok dedim oda kist miyom olabilir falan dedi perinotolojiye git dedi o kadar ben zaten kendi doktoruma gidiyorum oda perinotoloji uzmanı ama gidene kadar çok kuruyorum

Bendede iki hamileligimdede vardı canım sonra kendi kendine kayboldu

Çok teşekkür ederim inşallah benimki de öyle zararsızdır

2024 te hamile kaldığımda çikolata kisti oluşmuştu riskli değildi ama düşük yaptıktan bir müddet sonra o da temizlendi

Çok geçmiş olsun canım teşekkür ederim

O dönemde araştırmıştım birçok hamilelikte olabilen bir durummus doktor kontrol altına alicaktir hiç dert etme yeterki bebeğin sağlıklı olsun

Amin inşallah çok teşekkür ederim :smiling_face:

Merhaba bende de vardı ama lekelenme vs. Olmadı çikolata kstim vardı bu sıkıntım da olmadı