Hamilelikte kilo kaybı

Hanımlar merhaba gebelikte 13. Haftadayım ve 2 kilo verdim mide bulantıları çok fazla oluyor ilaç kâr etmiyor yemek yiyemiyorum koku hassasiyeti çok fazla var sizce yeterince vitamini alıyor mu? Bir de doktorum 5 hafta ara ile çağırdı çok uzun zaman dilimi değil mi?

1 Beğeni

Selam, 35+3 günlük gebeyim bende toplamda 5 kilo aldım bebek gayet iyi boyu ve kilo yönünden :nazar_amulet: ilk 5 ay mide bulantısı ve kusma ile geçti 2.5 kilo vermiştim o süreçte, bebiş yine o zamanda iyiydi besleniyordu yani herkesin bedeni ve gebeliği farklı ama endişelenmeyin bende çok üzülüyordum ama yediğim herşey bebeğe gidiyormuş…5 değil 4 aslında olması gerekli, 5 uzun ilk etapta ve gebelik ilerledikçe 2 haftaya düşüyor sonra ise haftada 1 gidiliyor çünkü

Selam hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: korkma ilk 3 ay 10 kilo verdim şükür 32.haftada gayet sağlıkliyiz kontrollerde bebekte sorun görünmezse endişeye gerek yok :hugs: ve evet baslarda 4-5 hafta arayla kontrol isteniyor. 32den sonra 2 haftaya düşüyor

Selamlar canım,

Ben de ilk 3.5 ayda 6 kilo kadar verdim. 53 kilo ile hamile kalıp en son 47 kiloyu gördüm. Sonra almaya başladım şu anda 56 lardayim. Benim doktorum da ilk gittiğimde iki haftada bir çağırmıştı. Sonra beş haftada bir. Şimdi yedinci aya girmek üzereyim ayda bir çağırıyor. Normal bir akış sanırım. Ama biz de o geçen sürede bebeğimizi özlüyoruz görmek istiyoruz Zaman geçmiyor bir türlü :blush::blush:

O senin iliğini kemiğini, diş etini sömürür yine beslenir endişelenme​:smiling_face: ilk dört ay ben de beslenemedim ama bebek güzel gelişti ona rağmen.