Hamilelikte kilo alimi

Arkadaslar 22 haftalığım simdiden 9 kilo aldim sizin kilo alimlariniz ne durumda

1 Beğeni

32+2 +12 :slightly_smiling_face:

Beni hiç sorma doğuma 92 kg ile girdim yani 37+4 günlükken doğuma girdim 27 kg şimdi 80 kg kaldı gitmiyor :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

33 haftalık 11 buçuk kilo

Bana gore kilo alimin iyi masallah

28+2 şuan 4 kilo ile devam

Mide bulantısı olduğu için ilk 4, 4 buçuk ay 1-2 kilo anca aldım. Daha sonra da 2 ana 3 ara öğün olarak beslendim. Çok nadir 3 ana öğün oluyor. Belki ondandır. Aslında kilo almaya çok müsait bir yapım var.

Çok iyi maşallah. Bu kadar az kilo almanın formülü ne :smiling_face:

1 Beğeni

Diyet falan hiçbir şey yapmadım aciktikca yiyorum yani sadece geç saatte yemiyorum :sweat_smile: kilo almaya musaitim bende doğumdan önce almıştım kilo zaten diyete baslamistim hatta bıraktım. İlk aylar bulantım oldu çıkardım hep başlarda almadım kilo ondan olabilir

Gece geç saatte yememek çok etkili sanırım. Ama ben gece biseyler yiyorum :smiling_face_with_tear: ilk aylar bende de bulantı oldu pek kilo almadim ama 5, 5 buçuktan sonra başladım almaya :smiling_face:

1 Beğeni

Ben gün içinde değilde genelde geç saatte meyve yiyorum acikirsam gecistirsin diye birde tüketmek lazım meyveyi sona bırakıyorum. Su icmezdim önceden şişe yanımda geziyorum unutmamak için. Onun dışında çok dikkat etmiyorum ya canım tatli istese yerim kahvaltida beyaz ekmek de yiyorum onları kesmedim doğumdan sonraya biraktim artık :sweat_smile:

Valla benimde kestiğim bisey yok canım ne isterse yiyorum :smiley: Önceden de suyu çok içerdim halâ daha aynıyım :smiley:

1 Beğeni

25.haftadayım sadece 3 kg alabildim

Bende aynı 22 haftada 8 kilo aldım :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

31 hafta 4 kilo aldım :smiling_face_with_three_hearts:

Ay inşallah diyette başlayacağım ama biraz daha geçsin öyle

1 Beğeni

15 haftalik hic kilo almadim mide bulantim var belki ondanddir ama yapim geregi de kilo almya müsait degilim ne olacak bilmiyorum

25 haftalık hamileyim 62 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyum​:face_with_peeking_eye:

1. Hafta ikiz bekliyorum Sadece 2 kg almisim bende mi sorun var acaba​:blush:

26+1 3 kilo aldım