Hamilelikte kaygı endişe ve bunalım ilk aylarda normal mi?

1. haftadayim. Bu hafta her şeye ağladım. Sürekli olarak içim sıkılıyor, kalbim çarpıyor, kötü bir şey olacak hissi, bunalım yaşayan var mı ne yapmalıyım?

11.haftadayım aynı durum bende de var ama ben zor elde ettiğim için gebeliğimi ondan olduğunu düşünüyordum kaygılarımın , endişelerimin. Demekki herkeste olabilen bir şeymiş

Onu bende yaşadım ve hala yaşıyorum doğumum yaklastikca insan daha çok yaşıyor ama elinden geldigince kendini stresten uzak tut kötü düşünme ve uğraşacak şeyler bul kendine

Ben 8 haftalık hamileyim her gunum farklı bir şeye ağlamakla geçiyor. Bu gun 5,6 kere ağlamış ola bilirim​:joy:

Çok normla hem ağlayıp hem guldugum zamanlar oldu aynı anda bu öyle bir hormon ki insan şaşkına çeviriyor :rofl:

Evet benimde buradaki arkadaşların söylemlerinden anladığım normal olduğu. Gerçekten kendimize bir uğraş bulmalıyız ve her halimiz için sukretmeliyiz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sayenizde iç rahatladı. Az önceye kadar normal olmadığımi düşünüyordum :rofl:

1 Beğeni

Bunlar gayet normal hormon dan olan şeyler saniye saniyeni tutmuyor gün içersinde bir çok duygu değişimi yaşıyorsun bu yüzden kendine uğraş bulmak önemli kadını meşgul edecek şeyler yapman önemli bunalıma girmene engeller ben mesala boncuk işi yapmaya başladım el.isi yapıyorum evle meşgul ediyorum dışarı cikiyorum sürekli meşgul ediyorum kendimi

1 Beğeni

Bencede öyle :blush: iş başa düştü

1 Beğeni