Hamilelikte Kaşınma hastalığı

Kızlar kimde Açlık Safra Asiti diye bir kaşınma hastalığı oldu? Bende galiba o hastalıktır. Ellerim, kollarım, ayağımın iç kısmı, karnımda kaşınmalar var. Testi verdim. Sonuç yüksek çıkarsa haftaya doğuma gireceğim. Şu an 36+3’üm

Bende yanlış değilsem 1 trimester sonu 2 trimester başı gibi çok kaşınma vardı özellikle bacaklarda uyutmuyordu ve hep paramparça yara doldu kollarımda da vardı yaralar ama hiç doktora demedim hamilelikten olabileceğini düşünmedim 33+3üm hâlâ onların yaraları izleri durur ve hasar verecek kadar olmasa da kaşınma var yine ama bu defa sıcaktan terlemedendir diye düşünüyorum

Bence kesinlikle doktora söyleyin

Bende de oluyor biraz kaşıntı yaaa

Benimde ilk hamileliğimde olmustu gece uyutmuyordu 36 haftada doğum yaptim

Benim de hamilelikte omuzlarımda aşırı derecede kaşınma oluyordu test falan verdim kan sonuçlarımı temiz çıktı doktorum bana vücudunun nemini tutmamış söyledi çünkü hani kuruyor o yüzden bebek yağı önerdi ve her banyodan sonra losyon sürdüm ve gün içinde de bebek yağı kullandım çok da işe yaradı siz de deneyebilirsiniz

Aynı konuya bakmak için girdim. Bende de çok fazla vardı test yapıldı dün çıktı sonuçlar safra asidi yüksek hamilelik kolestazı dedi doktor. Bugün yatış yapılıyor acil bir şekilde doğumu başlatmak lazım dedi.

Canım sohbete bakar mısın

Testi aç mı tok mu verdiniz acaba ve neden yüksek çıkarsa doğuma gireceksiniz?

Bu durum neye sebebiyet veriyor acaba doğumun aciliyeti nedir

33+4 deyim bende kaşıntı var biraz ne kadar fazla olması riskli acaba

Ne kadar çıktı sonuç? Ve kaç haftada doğum yaptınız?

Aç verdim. Sınır 10. Bende 13.7 çıktı. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek

Çocuğa zararı var galiba bildiğim kadarıyla

Bu kaşıntılar bendede hamılelıgım boyunca biraz gttı geldı ama su an 31+1 haftadayım ılı gundur cok kasınıyorum ve benım safra kesem yok o yuzden hamılelıgım boyunca sürekli afedersınız safra kustum su an kusmuyorum ama sabahları asıeı mıde bulantısıyla kalkıyorum ondanmı acaba su an kusmadıgım ıcın o su mıdemde agrı yapıyor cok kaburgalarıma kadar acaba kanıma karısmıs ola bılırmı

Heryerim kabardı ve aşırı kaşınıyor 35 hafta ikiz hamileyim sanki isilik sulu yara gibi oluyor böyle oldumu sizdede

Kesinlikle doktora göstermen lazım

Yok o derecede olmadı bende

Evet randevu aldım gıdıcem acılde pek umursamıyorlar soyledim ama