Arkadaşlar 3gündür benim göbek etrafımda biraz ağrılar oluyodu hiss ediyordum bebek hareket ediyor göbek etrafımda o sıralarda ağrılarım oluyordu şimdi göbek etrafıma baktım dikkatlice biraz çatlamış gibi sizce o ağrılar çatlaktan dolayı mı?
Rahim büyüdüğü için ağrı oluyordur.
Çatlaklar ağrı yapmaz diye biliyorum
Bende agri yapiyor @Cansu gobegime kadar geldi daha 8 aydayim ve her çatladıgında kasınıyor acıyor yeride cok kotu agri.
9 ayima kadar dahada cogalacak kesin.
Gobegime ulaştı catlagin uzunluğu.
Sende olmadimi çatlak?
Çatlaklar ağrıdan çok kaşıntı yapar diye biliyorum ben de. Ben de ilk gebeliğimde de bunda da çatlağım hiç olmadı ama olan arkadaşlarım da hep çok kaşındığını söylerdi
Bende catladigi zaman agrida veriyor kaşınıyorda karnim berbat halde.yaşayan biri oldugum icin maalesef biliyroum ki ağrı veriyor catlayinca.
Kayınvalidem e soyledim.bendede olmuştu ilk bebegimde demişti.
Acıdan geceler uyuyamiyordum diyordu
Ha birde canim sen belki hep agridigini dusundun.oyle degil catladigi zaman agriyro ve sabahi kasinmaya basliyor bende ,Şunuda ek edeyim yalnislil olmasin arkadaşım @NURAN
Şimdi anladım canım. Ben hep ağrıyor zannettim @Sevane18
Benim ilk hamileliğimde çatlar ve gerilmiş gobek derisi yuzunden karnim mos mordu.Cok kotu gozukuyordu Morarmisdi resmen.ikinci hamileliğim su an ve karnim bem beyaz catlaklarim olusmadi bu gebelikde ve deri ilkinde elastiklesdiği için bu defa morarmadi bile.ilkinde 6 ayimdan catlamaya baslamisdim.8 ayimdayim su an
Bendede mos mor annamler gorunce
Karnin cok kotu halde ya diyorlar.
Tamamen catladi karnim gobegime geldi.dogana kadar dahada cogalacak belli
Bebegim iyi olsun yeter bana
Ikinci bebeğinde boyle olmuyacak,ilkde çogu kadinda oyle oluyor bazilarinda hiç çatlak olusmuyor bile.Evet sağlikli olsunlar yeter bize