Kızlar bugün doktora gittim doktor bebeğin gelişimini iyi suyun iyi olduğunu söyledi fakat karın çevresinin küçük olduğunun 2 hafta geride olduğunu söyledi 30+1 haftalık ama geri de olduğunu söyledi ve çok moralim bozuldu 2 gündür de hareketlerini pek hissetmiyorum bu durumla karşılaşan oldu mu acaba
Ben de 30+2 de gitmistim.butun olcumleri guzel karin cevresi 4 gun geride.doktoe su anlik problem yok dedi ama bu geri olma durumu 2 haftadan fazla olursa gelisim geriligi var dedi.sonra ben internetten baktim.kimisi 3 hafta kimisi 1 ay geride olan var ama dogduktan sonra sıkıntı olmamis cogunda.yine okuduguma gore soyluyorum protein agirlikli beslenmek gerekiyormus.muz sut kefir yumurta gibi…
Tansiyon problemi bunu tetikleyebiliyormus.ama bende tansiyon cikmadi.sigara icilen ortamda bulunma dedi doktor bir de
Anladım çok teşekkür ederim bilginiz için evet bana da 2 hafta gibi birşey söyledi çok hatırlamıyorum o anki o durumdan dolayı ama şuanlık bir sorun yaratmıyor ama 2 hafta sonra gel böyle devam ederse sıkıntı dedi teşekkür öyle beslenmeye daha çok özen gösteririm
Öylemi tansiyon da tetikleyebiliyormuş demek en son 2 gün önce ben de tansiyonum ölçüldüğü zaman tansiyonum iyiyidi sigara içilen ortmada bulunduğumdan dolayı da olabilir mi olabildikçe uzak durmaya çalışcam
Bende de 1 hafta gerideydi dr protein ağırlıklı beslen 1 hafta sonra da kontrole gel ddi. O hafta protein ağırlıklı beslendim. Ekstra olarak her gün avokado, muz, ceviz yedim, kefir içtim. 1 hafta sonra gittiğim de normale dönmüştü hatta 2 gün de öndeydi. Ama bebeğin ileriden gitmesi geriden gelmesi çoğu gebelikte olabiliyormuş.
Öylemi içimi ferahlatığınız için çok teşekkür ederim saolun sizin içinde çok sevindim inşallah bende öyle besleneyim düzelir
Sizden de güzel haberler bekliyoruz İnşallah
Teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle dönerim
Merhaba banada 4 gun geride demisti.bir ay sonra kontrole gittigimde 10 gune cikmisti.4 hafta sonra yine gel dedi.onemli olan 32.haftadan sonrasi dedi. Su an 30 haftaligim bende endiseliyim.acikcasi cok iyide beleniyorum ama ona ragmen 10 gune cikmisti.su an dahada artmis olmasindan korkuyorum. 19 haftalikken ayrintili ultrasyona girmistim hersey normaldi.zaten sonrasinda basladi bu geri gelme olayi.acaba tekrar ayrintili ultrasyona girsem mi diye kararsizim bende
Benim bi arkadaşımın 2 çocuğu da 15 gün falan geriden geliyordu Allah’a şükür hiçbir sorun olmadı sadece minyon doğdular. Ki doktoru da birsey olmaz minyon doğar demiş öyle de oldu. Endişelenmeyin, korkmayın ki bebek de etkilenmesin.
Merhaba öylemi demek sizde karşılaştınız bu durumla evet bende de önceden böyle bir durum yoktu ama bu kontrolde doktor öyle söyledi inşallah artmamamıştır sizde endişe etmeyin bende dediğiniz gibi iyi besleniyorum ama neden böyle bir durum oldu anlamadım evet sonradan ortaya çıkıyor sanırım tekrar ayrıntılı ultrasona girilebiliniyor mu acaba
Öylemi teşekkür ederim güzel mesajınız için inşallah öyle olur sağlıkla gelsinler
Son haftalarda normal gelişimlerini yakalıyorlar, korkmayın. Bebeğin 1-2 hafta ileriden ya da geriden gitmesi normaldir genelde
Bende 2 hafta sonrasina randevu buldum.insallah artmamistir.gidince soracam ayrintili ultrasyona girmeye gerek varmi diye.sizde sorabilirsiniz yakin zamanda doktora gidecekseniz eger. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Insalalh dediginiz gibi olur benimde 4 gun gerideydi 10 gune cikti.insallah dahada artmaz doktor onemlinolan 32.haftadan sonrasi dedi.su an 30 haftalik hamileyim
Bu arada Bebeginizin kilosu ne kadar acaba.beb son gittigimde 1 kilo 127 gr demisti.150 gr geride dedi
Benim ikiz gebelik.Benimde bebeğimin Tekin’in karın cevresinin küçük oldugunu söyledi doktor.Halbuki hamileliğimin başından beri muz,yumurta,süt,kefir ağırlıklı beslenirim.29+3haftalik benim.İnsallah bir sıkıntı yaratmaz.Acaba ondan dolayimi hareketlerini tekmelerini fazla hissetmiyorum oğlumun.Sagdaki bebeğim kız onun maşallahı var.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yawrularimizi.İnsallah hepsi normale dönerler.
Canım merhabalar bende 30+2 günlüğüm 24. Haftamda bebeğimin gelişim geriliği olduğunu öğrendim ve suyu az malesef genelde gelişim geriliği 2 haftanın üstündeydi riskli olarak kontrol ediliyor şuan 30+2 günlük oldum suyu az diye malesef erken doğum olacak 34. 35. Haftada doğumum olacak belki senin bebeğin minyon tipli olabilir ondan küçüktür eğer ki kilo alıyorsa sorun yok kendini strese sokma