Hamilelikte karın büyüklüğü

Arkadaşlar 18 haftalık hamileyim. Karnımı görenler 9 aylık hamile karnı gibi diyorlar. Aşırı kilolu değilim. Ama karnım bayağı büyük. Bir de sabahları kalkıyorum birazcık var ama akşama doğru bayağı büyüyor karnım. Sabah daha az olması normal mi?

1 Beğeni

Sabah benimde o haftalarda az gibi oluyordu akşama doğru şişip kalıyordu şimdi 33 haftalık oldum herkes senin gibi bi karnımız olmadı çok büyük diyorlar nazar ettiler bu zamana kadar karnım çatlamamıştı çatlak oluştu​:roll_eyes:

1 Beğeni

Valah canım bende 17 haftalık dedin gibi sabah normal bir karnım var akşam oldumu ikiz gibi oluyor büyüklüğü suyelne güre dar oldu için karın dışa vuruyor büyüklüğü

Siskinlik oluyo canim bende oyleydim sabah normal aksama catliycak gibi oluyodum siskinlikde oluyo aksam yemegini gec yeme cokda yeme .

Nasıl becerdim bilmiyorum ama ilk 3 ayda çatlak yaptım kendime düşün :rofl::rofl:

1 Beğeni

Cinsiyet kizmi

1 Beğeni

Sabah 7 aylığım akşam 9 :joy: normal değilmi koca gün yiyip içiyoruz . Kimseyide takma banada öle diyolar dı sıçan büyütmüyoruz içimizde can büyütüyoruz salla gitsin gereksiz insanları

Valla ben karnım büyüdükçe o kadar seviniyorum ki :smiling_face_with_three_hearts: annemde beni milletle kiyasliyo onlarin karnı çıkmamış seninki kocaman oldu diye kulağım bile duymuyor beni benden başka kimse ilgilendirmez sende öyle yap bebiş var içerde gaz degilki kucultesin karnını:sweat_smile: erkekse bebeğin daha sivri duruyo normal yani görümcem 28 haftalık dün gördüm hiç yok gibi kızı olacak yayvan gidiyo karnı ben 25+4 teyim futbol topu koymuş gibi karnım 3. Oğlum geliyor :joy:

3 Beğeni

Yalan o bilgi kız :grin: ben de kiz bebek bekliyorum karnım başından beri sivri, oğlan mi diyorlar ama yok ya hu yok diyorum kac bin defa ultrasona, ayrıntiliya girdim olsa çıkardı meydana​:grin: yarin 38 hafta olcm nasipse karnimi görsen gülersin uzay mekiği gibi, yanlar komple bos sadece öne doğru sivrilmis​:see_no_evil::grin::grin::grin:

1 Beğeni

Benimde o haftalarda Şişkinlik çok oluyordu sonra daha az Şişkinlik daha çok bebek yer kaplıyor yani görüntü pek değişmedi takılma sonucu düşün bebişi eline alınca hissedeceğin mutluluğa odaklan

Ben 28 haftaligim. Gorenler hic karnin yok diyorlar .aksamlari bnde sisiom ama

Bnm karnimda sivri . Kizim olacak ama .:crazy_face:

:rofl:ben daha bilmiyorum bebeğimi ama hareketleri sağda oluyor artık hareketleri histemeye başladım

Değişiyor iste karin yapisindan bebegin durusundan vs kaynakli oluyor asinda ama malum eskiler tutturunca bi seyi öyle suregeliyor. Ama sunu biliyoruz aksini simdilik duymadim ki kiz bebegin sancisi daha fazla oluyor

1 Beğeni

Ispatlar çoğalıyor :grin:

:rofl::rofl:artık nette bilsem tamdir

Doktor kıza yatkın dedi detaylı ultrasonu bekliyorum canım

Merhabalar, açıkçası benim 6.aydan sonra dışarıdan belli olacak kadar karnım çıkmıştı doktor bebeğin kilosunu söylediğinde nerede bu bebek derdim hep. Son aylara geldiğimde NST bağlanmaya başladığında sağımda solumda herkesin karnının farklı olduğunu fark ettim kimisi top gibiydi kimisi yayılmış gibi kimisinin aşağıda karnı kimisinin midesine kadar yani bu kişiden kişiye değişen bir şey iç karnımızla alakalı eğer doktorunu her şeyin normal olduğunu söylüyor ise sakın takılmayın böyle şeylere

3 Beğeni

Allah nazardan korusun inşallah sende bol giyin karnın gözükmesin sağlıkla kucağına alırsın inşalla

1 Beğeni