Hamilelikte kalça büyümesi

Kızlar bir sorum olacak ben yaklaşık 45 kiloda hamile kaldım şu an 24+5 teyim benim sıkıntım karnım değil çünkü vücuttan vücuda değişiyorumuş bu kesin benimde karnım minicik ama benim problemim çok afedersiniz totom çoook büyüdü ve git gidede büyüyor yani inanın artık utanmaya başladım bugün eniştem bizdeydi gittim utancımdan uzun tişört giydim acaba bu normalmi doğumdan sonra yine küçülürmü. Hiç böyle kendimden çekinmemiştim daha önceden .bütün arkadaşlarım gelip toton kocaman olmuş diyor ve bu artık can sıkıcı olmaya başladı. Bu arada bugün tartıldım 54 kilo olmuşum. Hatta şu an bile yazarken sorduğum için utanıyorum

5 Beğeni

@Gulsen95 Ahh kıyamam sana yaa :blush: Utanacağın hiçbir şey yok. Aynı sorunu ben de yaşadım, hatta hem popo hem basen olarak yaşadım ben. Hep uzun giydim o yüzden senin gibi çünkü eşimden bile utanıyordum sanki. Bir süre ben de dışarı çıkmak istememiştim. Sonradan kafama dank etti ki sonuçta bir can dünyaya getiriyorum ve elbette bu kolay olmayacaktı. Bu düşünce bana özgüven verdi. Vücudum da değişti, cildim de bozuldu ama sonunda kızıma kavuştuktan sonra hepsinin geçici olduğunu gördüm.

Yani doğumdan sonra totom da küçüldü basenlerim de gitti :joy::rofl:

Ha normal doğumun etkisi var mıdır bunda bilmiyorum tabi. Yani sezaryen olanlarda da vücut eski hâline dönüyor mu bu konuda tam bir bilgim yok canım :blush:

2 Beğeni

Ay canım benim vallahi bir nebze olsun içim rahatladı umarım geçer doğumdan sonra. Bu arada basen bendede var çok rahatsız olmadım totomdan olduğum kadar :joy::woman_facepalming:

1 Beğeni

Bebek leğen kemiğinize iyice yerleştiği için ve bebeğin normal doğumda kolay çıkması için genişliyor. Ben totomun her genişlediğini gördükçe normal doğum olma ihtimali var diye seviniyordum.

1 Beğeni

Belim ince olunca basen çok kötü duruyordu :rofl::joy: @Gulsen95

1 Beğeni

@Cansu Bu bilgiyi bilmiyordum. Demek ondan kolay doğum yapmışım :rofl::joy: Totom bayağı büyümüştü çünkü :rofl::joy:

1 Beğeni

Maşallah sana :joy: ben de büyütmek için çok dua ettim ama o kadar oldu :smiley:

2 Beğeni

Aaaa ciddenmi bu çok iyi bir haber hiç bilmiyordum rabbim bana normal doğumu kolay bir şekilde nasip etsin sezaryen hiç istemiyorum çok teşekkür ederim bilgi doğrumj değilmi bilmiyorum ama inan çok motive oldum :heart::heart::green_heart:

2 Beğeni

Amin allah gönlünüze göre versin :star_struck: ben de normal doğum cok istediğim ićin hep arastirma yapıyordum. Bir yerde okudum ama nerde okuduğumu hatırlıyorum. Mutlu olmanız beni çok mutlu etti

2 Beğeni

Noemal doğum mu yaptınız yoksa sezaryen mi

1 Beğeni

Normalde kalca kemigin bu ama cok Esnek bi organ yoksa bebegin kafasi sigmaz Kafasi siginca gerisi gelir kolayca Yeterki dogru bacak hareketlerini yap. Bebek tam kanala girince dizlerini kapaklarini Kapa. Kalca kemigi acilir. Merak etme ama

2 Beğeni

Hiç canınızı sıkmayın her vücut hamileliği aynı şekilde yaşamıyor.Benim 3.gebeliğim diğer ikisinde hiç böyle bir durum yaşamamıştım.vücut aynı sadece top gibi bir karnım vardı.Bu gebeliğimde yürüdükçe arkamdan sallantılar hissediyorum.Aynadan bakınca vayy milletin para verip büyüttüğü böyle oluyor demekten alıkoyamıyorum kendimi.Bebeğin cinsiyet farkından kaynaklanıyor mu bilmiyorum ama daha cinsiyetini bilmden bir tanidik arkama bakıp senin bebek kız demişti​:face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

3 Beğeni

12 saat suni sancı çektim. Tam açılma oldu ama bebek kanala girmesini bilmeyince sezaryen oldu

2 Beğeni

Bilgi için çok teşekkür ederim :green_heart::green_heart:

2 Beğeni

Hadi hayırlısı rabbim gönlüne göre versin inşallah :green_heart::green_heart: çok teşekkür ederim bu arada

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun :green_heart::green_heart:

1 Beğeni

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve bazen bende utanıyorum,utanılmaması gereken bir durum aslında.Kilom az olduğuna göre orası daha da göze çarpar gibi duruyor.Uzun ve bol giyiniyorum bunun için.

2 Beğeni

Annem de diyor ben de sana hamileyken senin gibi enime kilo almıştım. Benim popo zaten maşallahı vardı yediğim içtiğim orama gidiyor şu an :joy:

2 Beğeni

Benimle aynı duyguları yaşayanları görünce bi nebze olsun kaygılarım gidiyor hepinize çok teşekkür ederim :green_heart: @FidanUğur @Hasen

3 Beğeni

Yaa bende oyle hic merak eteme canim uzun giyin her halada can taşiyoruz hic bir elbisem olmuyor bu gun gidib hamilelik elbisesi alacam :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni