Bende o haftalarda cok fazla kilo vermisdim ama gelisiminde bi sikinti yokdu sende korkma yani
İnşallah biran önce normale döneriz teşekkürler ![]()
Doktorun kızdımı cok hızlı kilo aliyosun diye ben de 19 haftalığım 4.5 kilo aldım beni fircaladi doktorum bugün canım sıkıldı ![]()
Bebeğiniz kilosu nasıl bu aylarda
Ben 16 haftalığım 6 kilo aldım doktorum şaşkınlıkla baktı hiç mi yemeğe içmeye ara vermedin uyurkende mi yedin dedi baya fırça yedim yani
Canm kafana takma bende ilk aylarda 4 kilo aldm banada hizli almissn d3di simdi ise normal diyor 39.haftadayiz 11 kilo aldm
28 haftasında 1.400 kg bu haftalarda gitmedik henuz
Peki suan bebegin kilosu nakadar canim senin
3 kilo bebisde 3200 dogar dedi
Nasıl oldun duygumm
Ablam daha iyiyim sagoll![]()
![]()
![]()
Bende suan 39+2 haftaligim pazartesi gitigimde kilosu 3600 doktor dedi dogum zor olur bu gidisle dedi Yememeye özen göster gibisinden
Benimde 31+6 olması gerekiyor son adet tarihine göre ama doktor 30 haftalik falan dedi bir hafta geç geliyo kilosu 1700 bı bakıyorum tam oluyor adet tarihime göre bı bakıyorum geri
Seninde az kalmış canım normal dogummu olucak
Gözün aydın canım cok şükür normale dönmüşsün darisi başıma
ya benim cok iştahım yok aslinda ama ac kalmamaya çalıştım sekerim düşerse diye bide bebek icin faydali olan seyleri gun icine bölüp yedim bebegin gelisimi iyi olsun diye cok yemis oluyorum haliyle onu ye bunu ye .
Pazartesi günpne kadar normal dogum dendi ama kilosundan dolayi doktor biraz daha kilo alirsa zor diyo & seninki nasil olcak heycan varmi vallaha ben korkmaya basladim yavasdan artik
Doğuma yakın yakalar İnşAllah haftasını
doktorun ne dedi peki?
Bu normal dedi bir hafta önden bir hafta geriden gelebilir dedi gelişimi güzel dedide acaba kilosu dedim azmi doktorda ayına göre iyi dedi
Kuzum belli basli seyler var onlar kilo yapiyo bebisine ama dedigim gibi sen takilma doktora bazn çok can sıkiyorlar 52 ydim syan 63 um bosuna uzulmusum diyorm
Aynen 1haftadan sorun olmaz![]()