Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰🏻

73 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 26+3 oldum 72 kiloya düşmüşüm

1 Beğeni

56 idim

Şuan 20 haftalık gebelik te 70 kiloyum

Bende 72 ile hamile kaldım şuan 26.haftadayım 82 oldum

34+0 ız 5 kilo almışım

Kızlar merhaba kilo kaç aldınız ben 8 kilo aldım bi tık moralim bozuldu 58 le gebe kalmıştım. Bide bir tık ağırlaştığımı hissediyorum sizde öylemisiniz

Canım ben zaten biraz kiloluydum ama 5 kilo aldım bende 21+5 im. Ağırlaşmak değilde çok çabuk yoruluyorum ben ya iki adım atsam hemen belim ağrıyor kendimi yatağa atmak istiyorum :joy:

Benimde karnımın ağırlığı hissediyorum artık yani merdiven çıkınca bazen nefes nefese kalıyorum bende cidden. Ya ayıptır sorması kaç kiloydunuz 5 almıssınız?

80 kg dum 85 oldum. Bende de öyle bol bol yürüyüş yapıyorum ama gel gelelim sırt ağrısı ve yorgunluk sonra beni mahvediyor :pleading_face:

Vallah 31 hafdayim yerimden kiprdyamiyorum nefsim kesilyor

Kızlar 63le hamile kaldım 77 kiloyum, 25+5teyim. Hiç bulantı, iştahsızlık yaşamadım kilo kaybım olmadı başından beri. Dışardan çok belli olmuyor o kadar aldığım soranlara söylüyorum çok moralimi bozuyorlar çok almışsın asıl bundan sonra daha çok alıcaksın falan diyorlar, ben o kadar umursamıyorum şu an tek düşündüğüm bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek kilo bir şekilde verilir diye düşünüyorum inşallah

Bn kizimda 59 la kald 85 le doguma gittim heri 59 a dustum rahatlikla werirsin kimseyide takma millete ne herseye bid bid etmeyi pek sewiyilar hamilesn tbi kilo alcksn icindekide senden besleniyo ben halimden menunumde cik kenara boswer takam

29+3 gebelik haftası 69 kiloyla hamile kaldım ve hala 69 kiloyum doktorumda şaşırdı bu çok nadır oluyor dedı ama bebegın gelısımı kılosu yerınde dedı bakalım hıc kilo almadan bıtıren biri olacam galıba ve iştahım çok acık

Ay evet ya moral bozmaya ne kadar meraklılar, takmamaya çalışıyorum dediğin gibi veririm rahatlıkla Allahın izniyle

1 Beğeni

56 ile hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo verdim şu an 27+4 teyim 62 kiloyum. Sadece karnım var ve biraz kalçalarım genişledi. Karnım da normalden küçük görenler şaşırıyor haftana göre ne kadar küçük diye. Ama bebişin gelişiminde çok şükür hiç bi sıkıntı yok.

10 haftalik hamileyim 84 kiloyla hamile kaldım şuan 77 kiloyum kilo almak yerine kilo veriyorum

daha gebeliğin yeni. Bu zamanlarda kilo vermek normal karşılanıyor kusma vs olduğu için. İştahın muhtemelen açılcaktır:))) 22 haftalğm sürekli bişi yiyesim geliyor.

Malesef 1 aydır yemek yiyemiyorum aşiri kusma var dedigin gibi insallah hemen biter :cherry_blossom::face_holding_back_tears:

inşallah canm, bende 76 kilo ile gebe kaldm şuan 81 kiloyum valla canm herşeyi yemek istiyor ama kilo sebebiyle frenliyorum üzülerek​:frowning:

30+3 hamileyim. Basından beri 10 kilo almişim tahmini) ben yemedigimde istahim olmadiginda bebek çok ta kilo almiyor. Ne kadar iyi yersrm o kadar iyi kilo aliyor benimki) genelde oyle olmamasi gerek, ama bende boyle oluyor. 1 hafta yemeyi kıssam, bebek kilo alımı anında zayifliyor

12 kilo aldım :nazar_amulet::revolving_hearts: