Hamilelikte iştahsızlık?

8+3 haftalık gebeyim hiç iştahım yok açım ama yiyemiyorum benim gibi olan var mı

Evet mide bulantısından ötürü ne yesem saniyesinde kusardım .Haliyle iştahım olmuyordu ama doktor zorlamamı söylemişti. Bebek vitaminini alıyor sen ye gerekirse kus demişti. Sizde zorlayın biraz iştahınız öyle geri gelir umarım

2 Beğeni

Bende kusma olmadı ama bulantı oluyor

O ayrı bir dert en azından kusunca rahatlıyor insan

Bulantım çok kusmam henüz yok 7 haftalık olduk yeme iştahı Yok canım da birşey istemiyor

Ben 6 hafalikktwn4bir yiyorum analtamman gidip hamile olduğumu öğrendikten sonra piskolojikmen yiyemedim kustum ha bire :joy:

Salçalı sulu yemek görmek istemiyorum yağlı kızartma tarzı da . Yeşillik ve ekşili tuzlu içim serinletici şeyler yiyom

1 Beğeni

Ben turşuya hasta Bi insandım görmek istemezdim krem peynir lafını duyunca direk tuvalete giderdim :joy::joy:şimdi nasılda yiyorum

Kahvaltı da edemiyorum akşamları biraz birşey yiyorum bebeğe de birşey olur diye korkuyorum folik asit vitamin ilacına da bugün başladım

1 Beğeni

Ben onu çok kullanmadım Bi 10 tane falan yedim sadece geçer ya şu an mesala cok yemek yiyorum

İnşallah benimde geçer bnde yerim . İlk hamileligimde kızımda bir sorun yaşamadım sanki hamile değildim normaldi herşey. Bunda herşey var yiyecek içecek hayatım dan çıkardım gecede uyuyamıyorum uykuya dalamiyom gece çok uyaniyom

1 Beğeni

Bende ilk 3 ay çok ağrı çektim a det ağrısı gibi uyuyamıyordum geceleri geçer ama. Canım sonrasında bel. Ağrısi başlıyor

Benim kızdan sonra olmadı 11 yaşında kızım çok istedik tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğinden oldu tedavisiz mucize oldu. Yaşımda 31 ondan vücut kaldırmıyor heralde ondan mı diyom

Yok yaa herkesin hamileliği farklı olabilir geçer inşallah

Aynn oda olabilir herşey geçecek doğana kadar sağ salim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bütün annelerin

Amin amin inşallah :heart:

1 Beğeni

Havalar çok sıcak ondan mı bilmiyorum ama iştahsızlık çekiyorum bir kaç gündür ne yapmam lazım yemek yemek istemiyorum :frowning: ama bebekte kilo alması lazım

Bende 7+0 haftalık hamileyim bende de aynısı var hafif bulantı yüzünden yemek yemek istemiyorum yemek kokusuna bile tahammül edemiyorum 1.5 kilo vermişim bir tek meyve oda sadece tüysüz şeftali yiyebiliyorum

Vitaminler 3.ayda veriliyor diye biliyorum baska doktorada gorunun bence

Kızlar merhaba 8+1 günlük gebeliğim ama aşırı iştahsızlık var sade bol bol su içiyorum bu şekilde olan varmı yaşayan varmı yada bana yardımcı olurmusunuz