Hamilelikte ilaç kullanımı

3.tup bebek tedavisine başladık vitaminler ilaçlar doktorum adet olunca gel verimli bir ay olursa iğnelere başlayalım dedi adet olmayınca test yaptim ve hamile olduğumu öğrendim :face_with_hand_over_mouth:doktoruma söyledim estrofeme coraspirine d3 damla ya devam gebeliği destekler dedi acaba sizlerde kullaniyormusunuz

5 Beğeni

Hayırlı olsun çok sevindim @tup-bebek anneleri size bu konuda destek olacaklardır. Ben hamileliğim boyunca oksapar 4000 kullanmıştım

2 Beğeni

Hayırlı olsun :smiling_face: benimde 3. Tüp Bebek denemem iki kere düşük yaşadım şuan çok şükür tekarrdan hamileyim :pray:t2: 11+3 şuan ve hala estrofem hap kullanıyorum progestan göbek igne ve fitil kullanılıyorum. Ben 9 gün boyunca kanamam olduğu için 5. Haftamda doktorum coraspini kesti kullanmıyorum. Doktorun ne dediyse o yönde devam etmelisin senin vücudunu en iyi yönde tanıyan o :smiling_face: sağlıkla gelsin :cherry_blossom:

2 Beğeni

Aminnn Allah razı olsun sizinkini sağlıkla gelsin​:palms_up_together:

Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucaginiza qlmayi nasip etsin

1 Beğeni

İlaclari kullanmazken gebe kalsan kullanmana izin vermezlerdi ama kullanirken gebe kaldigin icin ve daha onceki tup bebek tedavilerindende hatirlarsin estrofem adeti engelleyip rahim zarini kalinlastirip yatak olusturuyo digerleri dusuk onleyici coraspin kan sulandirici bana ekstra oksaparda vermisti 14haftaya kadar kullandim hepsini sora kademeli olarak kestik… tup bebek gibi sadece transfersiz tup bebek olmus seninki ne mutlu sizin adiniza insaallah saglikla alirsin kucagina :heart:

1 Beğeni

Aminnn Allah razi olsun

1 Beğeni

Ben de tüp Bebek gebesiyim 30 haftalık coraspini hala kullanıyorum iki hafta sonra birakcam. Genel olarak tüp Bebek gebelerine kullandiriyolar canim