Hamilelikte iğrendigimiz besinler

Ben; balik, et, ceviz den igrendim malesef :pensive::pensive:

Sucuk ve yumurtayı hiç içim almıyor benim de. :woman_facepalming:

@Sevgiay yumurta yemen gerekiyor benim doktorum her sabah yumurta ye dedi çok önemli yiyemiyorsan menemen yapıp yiye biliyor musun

Balık lahana turşu haşlama yumurta salam sosis çiğ köfte salçayla karışmış soğan sulu yemekler evde pişerken ben o ortamda bulunmayım ya mide bulantısı yaşadığım için hepsinden tiksiniyorum dahada var aklıma gelmedi :grin:

Arada sırada bi deniyorum ama öğürme geliyor hemen, ilk zamanlar diye biraz içimi rahatlatıyorum umarım ilerleyen zamanlarda yiyebilirim

İlk dört ayımda hemen her şeyden, sadece yoğurt yiyebiliyordum. Dört aydan sonra soğan, yumurta, badem, taze ekmek kokusu. Şu anda 33. Haftadayim hala taze ekmek kokusu ve haşlanmış yumurtadan midem bulanıyor.

Evet ben de anlam verememistim ilk basta ekmek kokusundan da bulanmaz ya diye ama…

Maalesef ya bir de normalde çok severdim, canları sağ olsun bebişlerin :blush::cherry_blossom:

1 Beğeni

Armut ve domates

Kahve çok tüketirdim kahve içemedim hamileliğin başlarında :grin:

Ben şekerli olan herşeyden tatlı hiçbirsey yiyemiyorum

Balık :roll_eyes::face_holding_back_tears:doktor kapsül yazdı balık çok onemlı dedı

Bende kirmizi et yemiyorum ztn tavuk eti yiyodum sdc tavuk etinden tiksindim yogurt süt kokusundan tiksindim

Çiğer kızartma şeyler tatlı şeyler en çokda çiger sakatat kalp falan odama kapanıyordum asla kokusunu almamak için

Tavuk eti ıyyy sanki ölü eti gibi geldi ilk aylar yeni biraz cık eskisi gibi değilim Türk kahvesi güzel dir ya çikolata ile tüket bebek te hareket ediyor

Yumurta herşey ya nıyese gözüm yemek görmüyor

Bende sadece tavuk etinden tiksindim kebap kokusu migdemi bulandırıyor ama kırmızı et koyun ciğeri kebabını yemeğini felan yiyorum sadece tavuktan tiksindim

İlk gebeliğim de kızımda çok yerdim tavuk etini sürekli kebabını yemek isterdim bence alakası yok ya şimdi bu gebeliğim de yiyemiyorum