Hamilelikte nelerden iğrendiniz ? Ben türk kahvesinden
Kıyma tavuk gibi kırmızı ve beyaz et
Cinsiyetiniz kız mı genelde kız anneleri bu şekilde oluyormuş
Henuz belli degil 9 haftalık
Benimde 11 hafta ama mide bulantım çok aşırı peki mide bulantısı için neler önerebilirsin ?
İstifra etmiyorum ama benimde mide bulantim cok oluyo ben genelde tuzlu leblebi tüketiyorum biraz da olsa yatıştırıyo gibi ya da psikolojik olarak oyle hissediyorum ![]()
Ben pirilam kulllaniyorum ben çok ediyorum sürekli ilaç da bu aralar etki etmiyo onu içince de kusuyorum inşallah hep böyle olur senin ![]()
![]()
İnşallah sonuna kadar boyle bitiririm Umarım belki seninde ilerleyen aylarda degisir gecici de olabilir bu durum
Amin inşallah ![]()
![]()
![]()
Avakado ve Balık ![]()
Ben 32. Haftadayım hala kusuyorum. Kişiden kişiye bu değişiyor. Taze zencefil çayı yapabilirsin mide bulantısını en iyi o kesiyor.
Bulantı için Limon yağı koklamak buhurdanlığa koymak falan iyi geliyor diye okumuştum
Kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiştiniz acaba
Acaba doğumdan sonra da devam eder mi yoksa bu igrendigimiz şeyleri hiç yiyemezmiyiz ?
Evt uzun da süren oluyomuş inşallah geçer diye umud ediyorum zencefil çayın denicem.
Şuan mide bulantısı fazla olduğu için daha fazla bulandirabilir ama denemek lazım denicem bakalım
Madem suyu birde baharatlı çitoz
- Haftada erkeğe benziyor ama emin değilim bir şey diyemem dedi. 17. Haftada kesin olmamakla birlikte doktorum söyledi. Çünkü kızçem bacaklarını tam açmamıştı. Daha sonra 18. Haftada ben detaylı ultrasona girdim orda kız olduğu kesinleşti. O bebişlere bağlı bir şey. Annem beni doğuma kadar öğrenememiş çünkü göstermemişim

Bana doktorum söylemişti gerçekten de en iyi o geliyor.
Limonu kesip koklamak birazcık limonu yalamak miğde bulantısına iyi geliyordu benim