Merhaba, sizin de hamilelikte huylar değişti mi?
Bilmiyorum bir huyum deyişti ama ,hamilelikdenmi yoksa ne bilmiyorum.ben hep nereye gitsem tuvalete bile gitseydim telefonumu kendimle götürürdüm.ama hamile kaldökdan sonra dısariya ciktigimizda telefonu hep evde birakiyorum
Bebeğine zarari olmasin diye belki evhamlanip birakiyorsumdurbenim telefonum 9 ay boyunca pilotda oluyorkonusmalari hep vatsap uzerinden yapiyorum gerek kalmiyor
Çay içmeyi bıraktım mesela,çayi âşiri seven biriyim aslinda,farkli kokulari severim sık sık sıkarım artik pek kullanmiyorum.
Çok çabuk alınganlık yapıyorum yada cok çabuk sinirleniyorum kahveyi komple bıraktım herşeyi üstüme alıyorum hemen aglamak geliyor
Erkek oldugu icin parfüm kokusu hoş gelmiyor
Ben gülerken ağlamaya başlıyorum, her yerde mikrop varmış gibi geliyor, eskisi kadar pimpirikli de değilim daha sakin biri oldum
Bende gülərkən ağlamaya basliyorum ya,1 2 kez oldu bende
Huy denmez buna sanırım ama yıllardır olan alışkanlığım, rutinim değişti. Sabah uyanır uyanmaz Sade Türk Kahvesi içerdim koc abir Kupayla, ardından Spor yapardım. 12-1 gibi anca Kahvaltı yapardım, acıkmazdım da.
Şimdi Kahveyle Spor yok, uyanmadan acıkmaya başlıyorum bile
Yaptığım sporu doktorum yasakladı, kahve de çok içtiğim için komple keseyim dedim. Az’la yetinemezdim muhtemelen
Ben de portakallı türk kahvesini çok seviyorum.
Hamile olduktan sonra bu kahvenin sigara ile daha güzel olduğuna karar verdim. Sigara hayatımdan çıkınca kahve çok boş gelmeye başladı
Bende daha hassas oldum hemen gözlerim doluyor ama aynı derecede de sinirleniyorum çok tezat oldum.Normalde çok etcil biriyim diğer iki gebeliğimde kelle paça yemekten yorulmuştum.Kaç kilo yaş kuruyemiş yemiştim.Bunda et kokusuna tahammül edemez oldum.Fındık badem görünce midem bulanıyor.
Maşallah siz çok güçlüsünüz. Güzel haberler de alırsanız bu sefer mutluluktan beraber ağlarız.
Stresli bir dönemdesiniz inşallah tez zamanda bitecek.
İnşallah güzel gönlünüzden dualarınızı esirgemeyin