Hamişler ,aranızda bazen çok sıkılıyorum ne yapsam diyenler varmı?siz sıkılınca neler yapıyorsunuz?
Ben eşimle kendimizce oyunlar kurduk oyle oynuyoruz.
domino taşlarıyla , birde yılan oyunu varya hani.Zar atıp rakamlarla yuruyerek gidiyorsunuz.o oyundan evde yaptik ikimiz ,ondan oynuyoruz.bazen . Farklı oyunlar aldik oyle oynuyoruz.bazen sulu boya falan resim yapiyoruz.benim canim sıkılıyor diye
Siz ne yapıyorsunuz?
Eşimle bərabər yaptık nasıl.olmuşen sevdiyimiz oyun bu
Şoyle hafıza kartları yaptımoynuyoruz arada
Aslında şahmat ama şahmat bilmiyoruz diye .biz bunu başka şekilde var oyle oynuyoruz ,sizlər neler yapıyorsunuz peki neler yaparak keyfinizi yerinə getiriyorsunuz
Biz tavla ve mangala oynuyoruz eşimle fırsat buldukça. Benim pek sıkılmaya vaktim olmuyor zaten ama genelde akşamları eşim yorgun olmadığında bunları oynuyoruz. Kitap aşığı biri olarak genelde de kitap okuyorum ben
Oyunlarınız çok güzel cok begendim ben de puzzle aldim onu yapıyorum. Onun haricinde giyim kursuna yazılmıştım hamilelikten önce ona gidip geliyorum. Evde bi seyler dikiyorum. Geri kalani sıkılma olmuyor ev işleri malum
Çok iyi puzzle çok severim.eşimle bir ara almayı düşündük .kucukdu diye almadik .büyük eylenceli oluyor
Psikolojik olarak kendimi çok yalnız ,sanki bir yere sıkışmış hissediyorum ve buna odaklandığımda da mide bulantılarımın arttığını gözlemledim,kendime hobiler edinmeye karar verdim .
Gittim bir kitap aldım, Japon balıkları aldım , denge oyunu aldım kendimi bir şekilde meşgul etmem gerektiğini düşünüyorum aksi beni zorluyor
Sizin bu konuda bir çözümünüz ya da bu dönemde edindiğiniz farklı hobileriniz , uğraşlarına var mı ne önerirsiniz?
Ben deralınca biraz yürüyüşe çıkıyorum o da iyi gelir tavsiye ederim
Ben kendimi sokaklara atıyorum. Bol bol geziyorum (dogumum yaklaştıgı için abartıyorum)
Hobi olarak ahşap boyama, örgü ve dikişi öneririm.
Benim canım sıkıldığında eşimle bir şeyler yappiyoruz.mesela sanat eseri gibi biseyler duzeltiyoruz hem sıkılmıyor hemde zaman geciyor.mesela dun bir maymun hazirladıkeşim çizdi kesti biyadı .bende kuyrugunu yaptım rəsmini atayım bakarsınız
Ben canım sıkıldığında yalnız başıma vakit geçirmeyi seviyorum ve üstüme gelinmesini de hiç sevmem. Sürekli neyin var diye sorulduğunda daha çok sinirlenirim. Kendi içimde can sıkıntımı gideririm, hemem normale dönerim