Hamilelikte hitap

Kızlar hamile kaldıktan sonra eşinize nasıl hitab ediyorsunuz?
Ben bebişimin babası veya bebişimin babişi diyorum.azerbaycanli olsam bile böyle soyluyorum aynen :heart_eyes: oda bebişimin anası diyor yarı türk yarı azəricə :rofl:siz ne diyorsunuz en çok ve ne diyor esleriniz size :point_down:

1 Beğeni

Ahahahah :joy: Valla ben hep ‘Kocam bey, Kocacığım’ derim. O da bana 'Karıcığım, Sevdiğim kadın ’ der. Hamileyken de, ilk kızımız doğunca da değişmedi hiç :grin:

1 Beğeni

Evet doğumdan once nefesim derdik askimmsevgilim.omrum ve s.:rofl:ama hamileykende kullaniyoruzda en çok ben bebişimin babası diyorum​:rofl::rofl:eşim arada soyluyor bebişimin annesi​:rofl: ben soyluyorum diye soyluyor​:rofl:

1 Beğeni

:joy::joy: Ben bazen 'Kızlarımın yakışıklı babası ’ falan diyorum da çok da demiyorum havaya girmesin diye :crazy_face::crazy_face::joy::joy::joy:

1 Beğeni

:sweat_smile:aynen bende yakisiklim diyorum ama soylemekle dogrumu yapiyorum diyorum kendi kendime​:sweat_smile:bana guzel demez o ,şimarmiyim diye​:rofl:.
Kaç bebeğin var ?

1 Beğeni

Eşim de bana sürekli ‘Güzel karım’ der çünkü ben kendimi bazen güzel hissetmediğimi falan söylerim, o da sürekli bana hatırlatır bunu :joy: Biz 5 yıllık evliyiz, 4 yaşında bir kızımız var canım :blush: İnşallah ikinci kızımız da yolda işte :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aa,kizmi ikincide :heart_eyes:maşâllah.
Kız bebek olunca anne biraz guzelligini kaybeder derler.erkek guzellik verir kız alirmiş:grin::rose:

Bak mesela ben ona da inanmıyorum :joy: İlk kızımda da giderek güzelleştim (çevrem de hep bunu söylerdi), şimdiki kızımda da daha da güzelleştiğimi söylüyorlar. Bence onun bebek cinsiyetiyle ilgisi yok yaa :grin: Benim tek sorunum basenlerim. Kilo aldıkça basenler çıkıyor :joy::joy:

2 Beğeni

Hsmileyken oluyor benimde basenim birde uyluğum kilo aldı gibime geliyor.catladı bacaklarım falan​:slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Yaaa, yağ ya da krem sürmeyi dene canım. Gerçi bana göre çatlak olması durumu da biraz genetik yapıyla alakalı çünkü çoğu kişi çatlak kremi kullanmasına rağmen yine çatlak sorununu yaşıyor. Ama en azından artmasını önleyebilirsin yağla :blush:

Ben çatlak kremi sursem bile inanrmisin karın cevremde yeni catlaklar oluştu 267tlme yaniyorum vallahi

1 Beğeni

Genetik durum etkiliyor canım. Sıkma canını, o da hamileliğin verdiği doğal bir süreç sonuçta :smiling_face_with_three_hearts:

Annemdede çatlak olmuştu hamilenkaldigi zamanlar.
Ondan ola bilir.
Ama şu kötü ki çatlak gitmiyor doğduktan sonrada ,:neutral_face:

Artık öyle kremler çıktı ki çatlağı da yok ediyor canım

İnanmiyorum artik,çatlak cikmasim diye aldım bişey olmadı,catlakların yok edene asla inanmam o kuyuya bikere duştum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ahahahah :joy: Olsun yaa, bir olumsuzlukta önyargılı olma hemen :joy:

Kızlar sizden daha yaratıcı konu başlığı bekliyorum size güveniyorum :kissing_heart:

Benim eşimle tabirimiz değişmedi sadece bazen o sen anamı Olcan şimdi der bende sen baba mı Olcan şimdi derim gulusuruz :pregnant_woman::couple_with_heart_woman_man:

1 Beğeni

Buda iyi ,benim 18 yaşım var diye eşim küçük karım küçük anne der :heart_eyes:

Bende 20 yaşındayım