A37. Haftama girdim bugün . Dün duşta hiç bişey yoktu bugün akşam eve gelirken anüste ağrı hissetti sanırım bebek baskı yapıyor diye düşündüm yürürken zorlandı , eve geldim duşa girdim direk ve nohuttan büyük şişlik hissettim . Dün yoktu bugün bi kerede böyle bir şişlik olması mümkün mü. Kabızlık oluyor zaten büyük tuvalete çok çıkmıyorum bazen günasırı oluyor. Doğuma yakınken bu durumu yaşamak üzdü , normal doğum olacak ve öncesinde bu durum canımı çok sıktı daha da kötü olur mu , napmalıyım? Doğumda zaten ıkınma olacak daha da kötüleşsin istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı ![]()
Aynı haftadayim ve aynısını yaşıyorum doktorum pamuğa sirke koy ve o bölgeye koy o şekilde geçer dedi bakalım
1 Beğeni
Üzülme canm her insanda Hemoroid olur, Ikınmaktanda kendni gösterir, bu sebepten ıkınmamak cok önemli tuvaleti yaparken, buna çok dikkat ettim şükür olmadıda ama her tanıştığım gebe kadında vardı o yüzden boşver canm sağlıkla bebeğini kucağına almaya odaklan.
1 Beğeni
Bende de aynı durum hamileyken oldu 37+1 olduk bizde yarın kontrolüm var söyleyeceğim doktoruma sezeryan olcak dogumum
Çözüm olarak çoban çantası otu var onun çayını yapıp içebilirsiniz aşırı derecede başvuru düzeltiyor tek etkili yöntem bu