Ben demiştim sanirim öyle bir şey olmaz demiştim öyle bir şey olsa babada demezler mıydı aynı şey bende de var hipertiroid hastasıyım bende zararlı bı şey olsa söyler doktorum birde öğretim üyesi bı doktor kendisi
Bakalım cuma günü belli olacak ameliyat olup olmayacağım umarım bebeğim için en iyisi hangisiyse o olur
Hayırlı sonuçlar olur inşallah
Seray hanım sizin kullandığınız ilacın adı nedir acaba? Bu arada 2 hafta sonra ameliyat ile ilgili son karar verilecek.
Bugün gittim levetiron birde eutrox 3 gün 150 4 gun175
Merhaba, Seray hanım sizin tiroit bezlerinin yavaş çalışıyor. Ben 1 sene öncesine kadar levetiron kullanıyordum. Hasimato tiroitit denilen illet bazen hızlı bazen yavaş çalışmasına sebep oluyor tiroit bezinin. Doktorunuza danışın isterseniz. Şükürler olsun ki benimle aynı durumda değilsiniz sizin ve bebeğinizin adına çok mutlu oldum
Dün gittim bı sorun yok değerin biri düşük olduğu için yer değiştirdi o kadar teşekkür ederim sağlıcakla alalım bebisleri
Merhabalar bende ilk hamileliğimde tiroit sıkıntısı olduğunu öğrenip ilaca başladım sonra bebeklerimi kaybettim ama tiroit tedavisine devam ediyorum şu an tekrar hamileyim acaba tekrar doktora bi gitsem mi ki hamilelikte levotiron kullanan var mı ben hamileyken verilmişti bu ilaç ama bilemedim
Bence aksatmadan endokrinoloji uzmanına danışın