Hamilelikte Hapşırma sorunu🤦‍♀️

Benim gibi günde en az 4 5 defa hapşıran var mi özellikle hamileliğimin başında çok hapşırmam olmuştu şimdi yine başladı bunun nedeni havalarin değişmesi mi acaba olur olmaz yerde hapsiriyorum hamilelik döneminde bağışıklık sistemi mi zayıflıyor ben güçleniyor diye biliyordum

2 Beğeni

Hamilelikle birlikte tüm koku ve alerjen şeylere karşı hassasiyetimiz hormonların etkisiyle en üst seviyeye ulaşıyo benim de çok kötü başladı 6.haftam geçmicek sandım hapşırığım hep korktum bebeğime zarar verir diye ama sakın hapşırığınızı tutmayın karın içi basıncı arttırır kendinizi incitmeden hapşırın ama inanın bi sabah kalktığınızda hepsi geçmiş oluyor iyi ki ilaç kullanmamışım ki ben alerji hastasıyım 1 haftada bitti tüm hapşırık göz yaşarma şikayetlerim olabildiğince size dokunduğunu farkettiğiniz şeylerden biraz uzak durun süreç hızlı geçiyo

4 Beğeni

Doktorum ayrıca ilaç verdi ama ben sabah ilacı alana kadar alerjim hafiflemeye başlamıştı bile çok dayanılmaz olursa doktorlar küçük dozlu az da rahatlacak ilaç veriyolar doktorunuzla iletişim halinde olun hep

3 Beğeni

Havalardandır diye düşünüyorum. Hamilelikte bağışıklık bir tık düşüyor maalesef, düzenli beslenmeye dikkat etmek gerekiyor

Allerji gibi geldi bana

2 Beğeni