Hamilelikte hangi güneş kremini kullanıyorsunuz?

Merhabalar arkadaşlar, hamilelik sürecinde leke oluşmaması için güneş kremini ihmal etmemek gerekiyor. Ben bioderma kullanıyordum bugün öğrendim ki kimyasal filtreliymiş :pensive: değiştirmem gerekiyor. Celenes ile the organic pharmacy markalarını önerdiler. Bende araştırdım mineral filtreliler bunlar. Siz ne kullanıyorsunuz kızlar ?

3 Beğeni

Ben de bu soruyu soracaktım. Siz benden daha çok yaşatacaksınız :smiling_face_with_three_hearts:
Çocuk için alınan güneş kremini kullansak nasıl olur. Çocuklar için olan temiz içerik listesini görmüştüm

2 Beğeni

Ben de çocuklar için olandan kullanmayı düşünüyorum, çok daha temiz içerikli çocuklara özel yapıldığı için :grin::grin:

3 Beğeni

Mesela İncia çok güvendiğim markalardan biri. Onun güneş kremini kızımda kullanıyorum. Onun yetişkinler için olanı da var. Mineral filtreli ve gerçekten yüksek koruma sağlıyor. Kızıma kullandığım için biliyorum :blush:

2 Beğeni

Ayselsanslii
Mühendisinoglu

1 Beğeni

Ben de incia markasına çok güveniyorum. Meme ucu kremimi de incia markası olarak seçtim.
Çağdaş markette siveno güneş kremi gördüm. Onun da içeriği temiz incelemek isterseniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet, siveno da çok güzel bir marka. Ona da bakıyorum :blush:

1 Beğeni

Yaa çok tatlısınız, hepimizin sağlıklı ömürleri olsun :smiling_face_with_three_hearts: evet onu da düşündüm olur mu acaba…

1 Beğeni

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Gümüş kapak

Bana dr solentenin pregnasını kullanabilirsin dedi

2 Beğeni

Evet bana da onu önerdi ve kullanmaya başladım aşırı memnunum. Baya iyi koruyor nemlendiriyor da hem

2 Beğeni

Ben hala almadım o kadar para verip sürmemekten korkuyorum ama kollarımda çillenmelerde başladı

1 Beğeni

Kızlar merhaba, ben güneş kremi olarak Sebamed bebek için olanı almıştım içeriği temizdir, bebek için nasıl olsa diyerek. Bugün öğrendim ki her güneş kremini kullanmamak gerekiyormuş, bebeğe zararlı olabiliyormuş. Malum içim içimi yiyor şu anda, doktora da sormak hiç aklıma gelmeden kullanmıştım. Doktoruna sebamed soran oldu mu acaba? Ya da kullanılabilir mi sizce , güvenilir mi?

Bebek için olduğunda sıkıntı olmaz heralde ya ama yinede doktoruna bi sor bana dr direk solante pregna yı önerdi

2 Beğeni

Merhaba @duygugillerdenbiri mucize anneye hoşgeldiniz :bouquet:
Muhendisinoglu ve ayselsanslii ürünleri incelemiş ve görseldeki ürünler için bebekler için temiz içerikli dediler

1 Beğeni

Teşekkür ederim Cansu hanımcığım​:cherry_blossom: o halde güneş kremimi değiştireyim​:joy:

1 Beğeni

Bayram dönüşü test sonucum için gideceğim, o zaman sorayım. O zamana kadar da kullanmayayım elimdekini, çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Solanteyi kullanıyorum

2 Beğeni

Yaklaşık 3-4 aydır güneş görmüyorum.:otter::rofl:

1 Beğeni