Hamilelikte hacamat

4 aylık hamileyim kuyruk sokumu ağrım var hacamat yaptırsam iyi gelir gibi düşünüyorum hamileyken hacamat yaptırılir mı emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz?

Benimde aynı yerden fena ağrım var canım, bilen birine sordum yapılmaz dedi :sleepy:

1 Beğeni

Ben hacamatcıya sordum hamilelikte yapılmıyor ama gebelik biter bitmez yapılabiliyor lohusa kanaması bittikten sonra

1 Beğeni

Hadi ya kıçımız çıkacak ağrıdan ama yapacak hiç bir şey yok :smiling_face_with_tear:

Altıncı ayda sadece kuyruk sokumunda yapılabilir diye biliyorum ama yinede riskliymis doğumdan sonra yaptırin dedi bana ebe

1 Beğeni

Bende de aynı sorun var bende doğumu bekliyorum şu an riske giremem diye. Bazen dayanılmaz oluyor ağrısı.

1 Beğeni

Kesinlikle öyle bende aşırı bel ağrısı çekiyorum doktora bahsettim hiç bir ilaçda vermedi…daha beşinci ayın içindeyim ama dolanmakta bile aşırı zorlanıyorum … Allah yardımcın olsun

Gerçekten öyle ben gittiğim yere simit minder taşıyorum gece yatarken sıcak su koyup yatıyorum daha 4. Aydan böyleyse ilerde nasıl olacak bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Hamilelikte yapılmaz yapmıyorlar zaten