Hamilelikte günde ne kadar su tuketmeliyiz?

Günde ne kadar su iciyorsunuz? Ben gercekten bu aralar gel şu iciyorum,gün içinde az iciyorum.ama gece uyurken yatağımın icinde bile su iciyorum taki uyuyana kadar.tuvalete kalkdigimda yine iciyorum her dakikada,artık susayip iciyorum diye boğazım ağrıyır biraz . Sizdede boyle oluyormu?gündə ene kadar su tuketiyorsunuz?

2 Beğeni

Hiç litre hesabı yapmıyorum ben yaa. Litre olarak sınırladığım zaman içesim gelmiyor. Sadece gözümün önüne koyuyorum suyu ve gelip gidip içiyorum :grin:

1 Beğeni

doğuma kadar çok su tüketmeliyiz günde 2 ,3 litre fln ama doğuma az kaldığında doktor suyu azalttırıyo

1 Beğeni

Normal doğum yapanlar için doğuma az kala çok su içmək olmazmiş evet dusymuştum.bebegin suyu cogaliyor ve gelmek istiyormuş diye diydum

1 Beğeni

hem hamilelikte böbrek genişlenmesi yaşıyoruz ya su fazla içmek faydalı böbreklere falan o yüzden çalış sen de günde 2 3 litre tüket ben şişe tutdum kemdime biliyim ne kadar içiyorum​:grinning:

@Cesurumm Ben normal doğum yaptım ama doktorum hiç öyle bir şey demedi canım bana. Ve aksine kızım da 41. haftada geldi. Şimdikinden daha çok su içiyordum üstelik o zaman :joy:

1 Beğeni

Valla ben şise tutmadim,sürahiyi doldurdum :rofl:gordukce içiyorum saymadım kaç litrə icdigimi

iç ya suyun ne zararı ama fazla iç çocuk kuruda kalmasın

Eşimde iç diyor,beende iciyorum bazen oyle igreniyorum ki bazende canim çok cekiyor suyu

ben hamilelikten önce çok fazla su tüketiyprdum hamile oldum hiç aklıma bile gelmiyodu su içmek doktorum dedi güne 2 3 litre fln tüketmelisin böbreğim genşlendoği için hem de bebek için

1 Beğeni

Hayatım boyunca suyla aram hiç olmadı hep çok az içiyordum. Hamilelikten beri de 1.5 litre tüketiyorum o da zorlayarak. İnşallah yeterlidir :smiling_face:

1 Beğeni

Ben kendime bi şişe ayarladım yoksa icemiyordum. 750 mllik şişe. Günde 2 kere kesin içiyorum ama 3.ye doldurunca bitiremiyorum. Bu da günde 1.5-2 litre anca yapıyor. Normalde günde 1 bardak su içen bi insandim bence cok iyi su an ama tabi yine de yetmiyor biliyorum :pleading_face:

2 Beğeni

2 litre 2 bucuk litre boyle icmelisin bende suyu bol bol içiyorum bebek icin iyi bisey

1 Beğeni

Günde 2 litre su tüketmek için çabalıyorum.

1 Beğeni

1 veya 2 ltr icilmeli…
Fazlası zarar.
Su icmeyin falan diyor kənar insanlar.guya bebek bogula bilir.
Ama aksine beek sıvıyı yutup tekrar işiyor diye,mikrop bebege bulasmamamalı.
Bebek 3 saatden bir suyunu degisiyor.
Ve anne gündə 1 2 litre su icerse bebek işedigi suyu degişildigi zaman 3 saatden bir yani.
Bebegin yuttugu su təmiz oluyor.
O yüzden günde fazla olarak 2 litr normal.olarak 1 litre icmeliyiz!.
İcmezsek bebek 3 saatden bir suyu degisdigi zaman.
Yeni su olmaz ve buda bebege,zarar verir.
O yuzden çalışın 2 litr su tuketin arkadaşlar.

Ay su enerjini artdırıyormuş felan yalan yaaa​:face_exhaling: Karbon hidrojen ve oksijen moleküllerinin tamamını kapsamadığı için organik drğil inorganiktir bu nedenle düzenleyicidir.Kısaca enerji falan artıracakmış diye kendinizi zorlamayın.Ne kadar içmek istiyorsanız o kadar için :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kızlar 19+4 günlük olduk ama ben suyu fazla içemiyorum 1 litre zor içiyorum bebise bir etki eder mi bilginiz varmı

1 Beğeni

Bnde öyleyim Dr. Söyledim limon biraz sık tadını değiştirerek içebilirsiniz dedi. Ben bı litre su içine çeyrek limon parçası atıyorum oturuken yanımda yudum yudum içiyorum iyi oluyor öyle dene derim cnm

2 Beğeni

Ben de çok su içemedim hiç. Bir sorun oluşmadı bebeklerimde

1 Beğeni