Kızlar aşırı kötüyüm 1 haftadır geçmek bilmeyen bı hastalık resmen hem boğazım kötü hem grip oldum nefes almakta çok zorlanıyorum yaptığım bsy kalmadı nasıl geçircem ben bunu acile gittim serum takıldım hava takıldım ama hiç düzelme olmadı sürekli burnum kanıyor gece uyuyamıyorum ara araa ates basıyor ne yapmalıyım
Çok geçmiş olsun. İnfluenza olmuş olmayasınız ?
Teşekkür ederim galiba öyle oldum çok halsizim hiç bişey yiyip içemiyorum bebeğe zarar vereceğim diye çok endişe ediyorum
Yüksek ateş olmadığı sürece korkmayın. Ateşinizi kontrol edin sürekli. Kas ağrısı çok yaşayabilirsiniz. Doktorunuza söyleyin yaşarsanız
Smdi tekrardan acile gideceğim
@Sedanur2601 Allah şifa versin dikkat edin kendinize
@Hatice çok teşekkür ederim çok saolun
Bol bol c vitamini tüketmeye bak bende 10 gün öyle oldum 2 defa acile gittim serum verdi ama düzelmedi meyve ile limonla biraz topladım çok şükür çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim bnde iki defa acile gittim serum taktılar bnde bı haftadır öyleyim geçecek inşallah sizede çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canm bende yeni atlattım basın ağrıyorsa karanlık odada soğuk suda bezi islat gözlerin ve başını kaplicak şekilde kapat nane limon iç ılık duş al sürekli başını yikamasanda vücudunu yıka ılık suyla
Çok teşekkür ederim gerçekten bı haftayı geçti hala atlatamadim çok kötüyüm nefes alamıyorum bugün sabahtan beri kasıklarım ağrımaya başladı bsy olmusmudur ondan çok endişeleniyorum
Ben Ramazanin başında bı yakalandım oksurek grip boğaz ağrısı ateş hergun serum vurundum acilde bir hafta ama halen daha grip gitmedi geçti gibi oluyor geri geliyor
Çok geçmiş olsun gerçekten öyle oluyor daha hala duzelemedim