5 haftalık hamileyim ve göğüslerim çok şişiyor bunun sebebi nedir aynı durumu yaşayan var mı ?
Hormonların artmasına bağlı olabiliyor canım genişleme büyüme hassasiyet hayırlı olsun bu arada
Sabah sabah sesli güldüm… Ama en güzel tarif bu olsa gerek. Benim göğüslerim normalde çok küçüktür ama şu an senin dediğin gibi kendi cumhuriyetlerini ilan etmiş durumdalar
Hahha sesli güldüm benimkiler şaha kalktı
Ayy benimde öyle evdeki iç çamaşırlarına sığmıyor artık taşıyor ve küçük geldiği için ağrı iz vs yapıyor Çokta hassas ya elim değse duşta ah diyorum
ay koptum
Cok normal cogumuz yasiyoruz hatta yer cekimi yuzunden asiri aciyor nasil mi mesela yataktan kalkarken yan yatmissam lombur lombur sallanirken yer cekiminden dolayi aciyor asagi sarttikca estağfurullah
@Koredeturkgelin Hahahahah Bende öyle ya uyurken çıkartıyorum iç çamaşırı mı gece bazen sıkışıyor bir yerlerde çok acıyor ahh diyip düzeltiyorum hemen
Ic camasir mi o da ne? evdeyken ozgurce saliyorum yoksa gercekten bunaliyorum artik gece hic hic rahat olmuyor. yatarken 1 corap 2 sutyen cok rahatsiz ediyor beni
@Koredeturkgelin Maalesef bende işten eve gittikten sonra salıp rahat etmek istiyorum ama 5 kişi yaşadığımız için ancak yatarken çıkartabiliyorum
Ben saldim cayira valla onlari calişsamda evde de olsam saliverdim geniş giyinince fark edilmiyorlar zaten ozgurluğune kavuşturdum
ay evet ev kalabalik olunca olmuyor. Dusunemeden yazdim kusura bakma canim
Yarim büstiyer aldim azda olsa topluyor ve çok rahat oda deneyin isterseniz
Ya da sungerli aletler oluyor onlar da olabilir yine o kadar sıkmaz
@Koredeturkgelin ne kusuru canım estağfurullah
@Koredeturkgelin o dediğiniz nasıl oluyor
Malesef herkeste oluyor hele benimkiler zaten çok büyüktü şimdi felaket büyüdü ilk zamanlar ağrısı dayanılmazdı şimdi ara ara oluyor ama yarım büstiyer kullanabiliyorum sütyen olmuyor
Aynen yaşasin özgürlük