Hamilelikte göğüs şişmesi

5 haftalık hamileyim ve göğüslerim çok şişiyor bunun sebebi nedir aynı durumu yaşayan var mı ?

3 Beğeni

Hormonların artmasına bağlı olabiliyor canım genişleme büyüme hassasiyet hayırlı olsun bu arada :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sabah sabah sesli güldüm… Ama en güzel tarif bu olsa gerek. Benim göğüslerim normalde çok küçüktür ama şu an senin dediğin gibi kendi cumhuriyetlerini ilan etmiş durumdalar​:rofl:

2 Beğeni

Hahha sesli güldüm :rofl: benimkiler şaha kalktı :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ayy benimde öyle evdeki iç çamaşırlarına sığmıyor artık taşıyor ve küçük geldiği için ağrı iz vs yapıyor :rofl::rofl: Çokta hassas ya elim değse duşta ah diyorum :rofl::rofl:

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy: ay koptum

1 Beğeni

Cok normal cogumuz yasiyoruz hatta yer cekimi yuzunden asiri aciyor :face_holding_back_tears::sweat_smile: nasil mi mesela yataktan kalkarken yan yatmissam lombur lombur sallanirken yer cekiminden dolayi aciyor asagi sarttikca :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::see_no_evil::grin::joy::joy::joy: estağfurullah :see_no_evil::sweat_smile:

1 Beğeni

@Koredeturkgelin Hahahahah :rofl::rofl::rofl: Bende öyle ya uyurken çıkartıyorum iç çamaşırı mı gece bazen sıkışıyor bir yerlerde çok acıyor ahh diyip düzeltiyorum hemen​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ic camasir mi o da ne? :see_no_evil: evdeyken ozgurce saliyorum yoksa gercekten bunaliyorum artik :see_no_evil: gece hic hic rahat olmuyor. :face_holding_back_tears: yatarken 1 corap 2 sutyen cok rahatsiz ediyor beni :see_no_evil:

1 Beğeni

@Koredeturkgelin Maalesef bende işten eve gittikten sonra salıp rahat etmek istiyorum ama 5 kişi yaşadığımız için ancak yatarken çıkartabiliyorum :person_facepalming:

1 Beğeni

Ben saldim cayira valla onlari calişsamda evde de olsam saliverdim geniş giyinince fark edilmiyorlar zaten ozgurluğune kavuşturdum​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ay evet ev kalabalik olunca olmuyor. Dusunemeden yazdim kusura bakma canim​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yarim büstiyer aldim azda olsa topluyor ve çok rahat oda deneyin isterseniz​:grin::grin:

1 Beğeni

Ya da sungerli aletler oluyor onlar da olabilir yine o kadar sıkmaz :face_holding_back_tears:

@Koredeturkgelin ne kusuru canım estağfurullah :pray::kissing_heart:

1 Beğeni

@Koredeturkgelin o dediğiniz nasıl oluyor

1 Beğeni

Mesela su sekilde en azindan belli olmaz o yuzden rahat edersiniz

1 Beğeni

Boyle icinde sunger oluyor

1 Beğeni

Malesef herkeste oluyor hele benimkiler zaten çok büyüktü şimdi felaket büyüdü ilk zamanlar ağrısı dayanılmazdı şimdi ara ara oluyor ama yarım büstiyer kullanabiliyorum sütyen olmuyor :person_facepalming:

Aynen​:joy::joy::joy: yaşasin özgürlük