Hamilelikte Gaz Sancısı?

Kızlar neden kimse hamilelikte mağara adamına döneceğimizden bahsetmedi ya yürüyen gaz makinasi gibi oldum artk geçiyo mu bu yoksa hamilelik boyunca devam ediyo mu

Gaz sancısı çekmekten iyidir. Salın gitsin :grin::joy:

1 Beğeni

Valla bana da öyle gibi geliyo

Hemde ne salmak çakmak çaksalar ateş alcaz artk o derece :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Ya bazen bı şişiyo midem le karnım taş yutmusum gibi oluyo o zman çok zor oluyo işte

1 Beğeni

Off bende öyleyim ya 12 haftalık hamileyim göbeğim bi şişiyo sanırsın 6 aylık gibi taş gibi oluyo gazdan cok sinirim bozuluyo valla

1 Beğeni

Bir ara öyle çok oluyordu ki başıma bişi geldi gaz yüzünden esimlen maeketteyiz kariyerin gelmesini bekliyoruz eşim önünde arkada da biri var bir de erkek bir anda gazım bir geldi neye uğradımi şaşırdım eşim bana ben eşime baktım kaldım hemen çıktık marketten eşim benlen baya bir dalga gecti​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile:

Ay evet valla ya aynısı yeminle

1 Beğeni

Ayyy ona benzer durumda benim başıma geldi eşimin kardeşi geldi eve nasıl karnım burdu sancidan tutamadm azcik pırtlattim eşime döndüm sonra aaaa çok ayıp ya kardeşinin yanında niye öyle yapıyon dedim sağolsun bozmadı beni ama anliycak diye de çok korktum :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Off evet bana hep çok güzel anlattılar iştahın açiliyo dediler aksine kapandı her şey kokuyo mide bulantısı kusma çabası ayaklarım duba gibi şişiyo saçlarim dökülmeye başladi gaz sancısı geçmek bilmiyo zaten eşim boru hattı döşesek evin doğalgaz sorunu çözülür bedava ısınırız diye dalga geciyo artk o derece

1 Beğeni

Gebelik sürecinde gaz yapan birton yiyecek varmış. Bende burda öğrendim brokoli dahil… o yiyecekleri hayatından çıkarırsan gaz problemi kalmıyo. Çok canım isterse herşeyi göze alarak yiyorum :slight_smile:

Ay vla bn de bi topluma giremiyom utancım dan tutsam dai tutulmuyor nasil geliyo anlamıyorum :sweat_smile::sweat_smile:

Oda olabilir ama ne yiycezki bulantılar dan zaten hiç bir şey canımız istemiyo

Galiba sonuna kadar böyle gitcek bu şikayet :joy: tutabildiğimiz kadar artk :joy::joy:

Tutulsa oda iyi​:sweat_smile::sweat_smile:birden oluyo utancımdan yerin dibine giriyom

Ne kadarlık hamilesin peki

34 hftlk tutmak ta zor :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:peki sen

Ben daha 12+4üm senin doğuma da biseyin kalmamiş peki hamileliğin başından beri mi vardı yoksa sonradan mı başladı

Yok bnim sonradan başladı t 25 ten sonra ayy başlamaz olaydı :nauseated_face::sweat_smile:

Ay Allah’ım benim niye bu kadar erken oldu herşey ya hamileliğin bütün semptomlarını ilk 3 ayda yaşadım resmen