Folik asiti kaç haftalığa kadar kullandınız ve hangisini? Ben şuan 8 haftalığım sadece folik asit kullanıyorum başka onun dışında başka bir şey kullanan var mı?
Başta bir şey vermiyolar bende öğrendim 7 8 hafta gibi folik asit verdiler onu da yanlış hatırlamıyosam 14 15 e kadar mı kullandım ne sonra vitamin demir hapı falan verdiler 28 olduk hala kullanıyoruz . Vitaminleri doğuma kadar kullanacağım dendi . Demir hapı da öyle kansızlık da var bende . Doktorlar sürece göre hap veriyorlar zaten idrarda enfeksiyon olsa ona göre veya kramplar falan olsa ona göre magnezyum takviyeleri veriyorlar. Sadece ben başta bekarken de çok kramplarım olduğu için bu süreçte yani hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde bir tane soda içtim . Doktor 20. Haftalar gibi magnezyum verdi kasılmalar oldukça kullanıyorum onu da yine
Sodanın neye faydası oluyor hangi sodanın içtin peki
İlk başlarda beypazarı içtim ama oranları yüksekmiş o yüzden ben sonra kızılcahamam sodasını tükettim . Aslında çok da marka farketmiyor ama . Mineralli su olduğundan içinde de magnezyumu bolca içerdiğinden tercih ettim sodayı her gün . Hem metabolizmama iyi geldi hemde aşırı kramp yaşamadım
Kızılcahamam marketlerde oluyo mu hiç denk gelmedim
Konyadayım ben burda denk geldim aldım ama bilemiyorum tabi sizin bulunduğunuz yerde var mıdır bilemem. Markası çok değil tatlandırıcı olmasın sade sodakarı güvenle tüketebilirsiniz