Kızlar fmf hastasıyım yıllardır. Hamile kalmadan öncesine kadar iyiydim atak geçirmiyordum. Hamile kaldığım günden bu güne sürekli atak geçiriyorum çok ağrım var. Hamileyken ya hiç atak geçirilmezmiş yada çok sık ve çok ağrılı geçermiş. Ben çok sık ve çok ağrılı geçiriyorum şuan da öyleyim. Bebeğim 37+5 bugun hem çok ağrım var hemde çok sancım. Lütfen bana da bebeğime de dua edin ağrılarımız dinsin iyi olalım.
Ayy çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sıhhatli kucağınıza alırsınız
Amin inşallah tek istediğim ağrılarımın geçmesi bebeğimin sağlıkla doğması
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumla birlikte sanada şifa verir inşallah ![]()
![]()
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin ![]()
Her daim ![]()
Allah kalıcı şifa versin,sağlıcakla bebeğini de kucağına al inşallah ![]()
Allah şifanızı versin,inşaAllah bebişin gelişiyle hastalığınız da geçip gider![]()
Canim benim ben de fmf hastasiyim. Colchium kullanmiyo musun
Dualarımızdasin allahim sifa versin![]()
Hepinize teşekkür ederim ederim Allah razı olsun ![]()
İnşallah sizde bebekte çok iyi olursunuz
Geçmiş olsun doğum çok yaklaşmış
Bugün 38 olduk sabırsızlıkla bekliyoruz çektiğim ağrılar acılara bebeğimin canı sağolsun
Dualarım sizinle ![]()
![]()
Doktorunuz ne dedi bu durum için ?
Birşey yapamıyorlar romotoloji takipliyim zaten ayrıca perinatoloji de bakılıyorum. Kolsin ilacımı ve parol içebiliyorum sadece. Geçen hafta kontrolüm de haftaya konuscaz demişti doktor yarın randevum var 38+1 oluyorum yarın söylicem bu hafta 2 kere atak geçirdiğimi. Geçen haftalarda 37 den sonra bakıcaz duruma göre dediler bakalım yarın ne dicekler.