Hamilelikte bunu kullanan var mı geçmeyen bir enfeksiyonum var ama peynir kesiği gibi akıntı var kaşınma yanma vs bişey yok ama doktor bunu kullan dedi acaba akıntı normal mi 22+2 haftalıkken @tecrübeli-anneler bilgisi olan var mı
Bende kullandım canım… sıkıntı olmaz.
Bende kullandım 3 gün 1 sabah 1 akşam olmak üzere iyi geldi geçti
Bunu kullanmasam başka şekilde geçmez mi acaba
Doktorun verdiyse kullanman lazım canım.peynir kesiği gibi akıntı normal değil ve olmaması gerekiyor.bende kullandım 1 hafta boyunca geçti çok şükür
Peynir kesiği gibi ama değil gibi hissediyorum kullanmak zor geliyor fitili
İçindeki enfeksiyonu atmak için bu fitilden sonra akıntı gelmesi çok normal o beyaz beyaz olan şey önceden var mıydı yoksa fitilden sonra mı öyle gelmeye başladı eğer fitil kullanımından sonra beyaz beyaz geliyorsa o içerideki fitilin geriye kendi kendine attığı için beyaz beyaz akıntılar gelmesi
Yok normalde akıntım var ama çok akıntı krem peynir gibi kaşıntı vs yok doktor fitil verdi ama kullanmak istemiyorum rahatsız hissediyorum başka bir çözümü var mı acaba bilginiz var mı
Şuan bende kullanıyorum hiç bı sıkıntısı yok benimde idrar yolu enfeksiyonu var bide kum döküyorum doktorum bunu yazdı ve tıpkı senin durumun gibi yaşıyorum rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah
Ama gerçekten çok iyi bı fitil ben dünyanın ilacını kulandim geçmedi bunu kulandim iyiyim doktor dedi geçmese tekrar gelcen
Beyaz peynirsi akıntı mantar enfeksiyonu canım verdi ise kullan ilacı ilerlerse kaşıntı da başlar iç çamaşırın pamuklu olsun ve her gün değiş ve ütüleyip giy canım gebelik olduğu için başka bir şey önermiyorum
Amin sanada şifa olsun inşallah
Cumlemizden inşallah