Herkese merhaba, 7+3 haftalık hamileyim. Doktorum elenatal 1 verdi. 1 aya yakın kullanıyorum bitmek üzere ama bunun bebeğe yada bana daha sonrasında bir yan etkisi olur mu? Yada kullanmasam ne olur? Var mı bu konuda bilgisi olan biri
Ben elenatal 2 kullanıyorum hicbir yan etkisini yasamadim kullanan kiside cok az ama eczacim bana elanatal serisinin cok iyi olduğunu söyledi keske her doktor bunla başlayıp bunla bitirse falan dedi icim rahat. 12. Haftaya kadar folik asidi elenatal1 sagliyor diye biliyorum. Bir de burda @Hümanurun_annesi kullaniyor belki bilgisi vardir
Ben de 3. aydan itibaren elenatal 2 kullanıyorum. Zarari olmadığı gibi faydasini da gördüm. Dogum sonrasında elenatal 3 ile devam etmeyi planlıyorum doktorum uygun görürse.
Bende elenatal2 kullanıyorum fakat elanatal 1 doğum öncesi için kullanılıyor.herhangi bir yan etkisini bende görmedim içeriğine baktığımızda diğerlerine kıyasla en iyisi bence. Doktorum doğuma kadar kullanmamı önerdi bebeğimin gelisimi için önemli olduğunu söyledi. Arkadaşımda kullandı gayet sağlıklı bebeği şuan
Profesör randevusuna gidiyorum ben. Henüz cok yeni basladim 3haftadir filan kullaniyorum. Simdiye kadar degerlerim yuksek oldugu icin ihtiyac görmemisti simdiden sonra da muhtemelen bırakmamak uzere basladık. Yan etki gormedim. Doktor vermeden once Eczacı da onermisti ben doktorum gerek duymadi diye almamistim
Bak yeni başladığını kaçırmışım. Yasadigin deneyimlerden dolayı neredeyse doktorluk unvanı verecegimizden dolayi icten ice mutlu olmuştum ben aaaa ayni takviyeyi kullaniyoruz diye
Kimse 1den fazla deneyim yaşamasın ilk mutlulugunda bebesini kucaklamak nasip olsun herkese
Amiiiin