Hamilelikte Egzama?

Yok canım aksine ben sivilce çıktığında üzerine sürüyordum kurutuyor sivilceyi bi dene istersen burada sular çok klorlu ögle bi kaşıntı oldu ki bacaklarım da kaşınan yerlere sürdüm geçirdi

Mavi mi sarı mı hangisini kullanıyorsun

Mavi olan kesik çizik deride oluşan yaralar da emziren anneler için göğüs ucu yaraların da bebekler de isilik yada pişik guneş lekelerinde kullanılıyor

Aynı durum bende de var canım doktor önerisi ile krem falan kullanmadım ama geçmedi . Sabun kullanıyorsan hemen bırak benim öyle geçti

Otacının gülsuyunu ve nemlendiricisini kullandım sabah akşam gece peeling kil maskesi derken geçirdim çok şükür teşekkür ederim :smiling_face:

Cildimde bı tuhaflık var :joy: benim cildim karma bir cild normalde ama yüzüm kuruyup pul pul oluyor ne kullanayım kullanım rutinimimi degistireyim bilemedim. Maru dermin en iyi kremlerini kullanıyorum ama galiba az geliyor şaşırdım güneş kremi sürmek eziyet oldu resmen bunu yaşayanlar bana yardımcı olabilirim ne kullanayım

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz. Cilt kuruluğuna çok iyi geliyor

1 Beğeni

Yüze uygulanabilir mi hiç denemedim ama deneyecem yüzüm yanıyor artık ya

Bende bugün avakado yağı aldım umarım işe yarar cildim çok kurudu hatta dudaklarım da öyle

Tüm vücutta kullanılıyor. Soğuk sıkım olmasına dikkat edin

1 Beğeni

9 haftalık hamileyim benimde egzama gibi ufak tefek kuruluk oluşuyor. Ve saçım aşırı kepeklendi. Lütfen yardım normal mi bunlar acaba :smiling_face:

Egzama normal değil. Cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim. Cilt kuruluğu varsa hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz :blush:

Tamam teşekkür ederim

1 Beğeni

Arkadaşlar elleriminde fln kuruluktan kırmızı renk bsyler cıktı nemlendirici sürdüğüm halde geçmiyo ne yapmam lazım :thinking:

Gel sarılalım… Bende ağlıyorum resmen cilt kuruluğundan normal mi bu yani. Deliler gibi nemlendirici sürüyorum. Yağlar sürüyorum bana mısın demiyor :pensive::pensive::pensive::pensive::pensive::pensive:

2 Beğeni

Yaaa bende aynı geçmiyo o kadar ugrasmama rağmen :pensive::joy::pregnant_woman:

1 Beğeni

Kardeşim delircem ben de artık ilk trimesterimde oldu kasiniyorum hatir hatir ozellikle de geceleri doktor bana progesteron dan olabilir dedi. Excipial lipo ve bepanthol kaşıntı kremi kullanıyorum iyi geliyor biraz

Nemlendirici yerine hindistan cevizi yağı ya da doğal yağlar deneyebilirsiniz

14+6 günlük hamileyim ama bacaklarımda ve kollarımda kuruma oldu pul pul oldular aynı durumu yaşayan Anneler varmı acaba :bouquet::bouquet:

Ayyy bende de var onlar ama ben hamile değilim kaşınıyor böyle Ocak Bulduk biz herşeyi denedim olmadı okuttum bir hafta suya değdirmedim banyo yapmadım acı turşu baharatlı şeyler yumurta bulgur tüketnedim geçti sonunda lekesi kaldı pul pul olmasi gitti kaşıntısı gitti