Hamilelikte duymaktan sıldığımız cümleler

Ben 37 yaşındayım ve ilk gebeligim kimi çok normal karşılıyor kimide 20 li yaşlarda evlenip halen 30 larda evlat sahibi olamamislar şaşıran oluyor . Şaşıracak bir şey yok aslında . Adet düzensizliğim maşallah diyeyim hiç olmadı çocukluğumdan bu yana. Birde senede bir kontrole giderdim bekarken yumurtalık kaliteme kist olup olmamasina ters giden bir durum varmı yok mu baktırirdim doktora. Bedenen ve ruhen hazırdım hep nasip simdiyeymis​:person_shrugging::cherry_blossom:

5 Beğeni

Çok şükür iki kızım var ve hamile olduğumu öğrenenler hemen bi oğlan doğurda yeter demeleri aşırı geriyor beni Hayır Rabbim hayırlısını versin de bu biz kadınların elinde olan birşey mi Allah akıl fikir versin gerçekten

7 Beğeni

İlk hamileliğim ve kızım olacağını eşimin nenesine söylemiştik abooo yazık neyse üzülmeyin bi şey olmaz demişti çok sinirlenip günlerce konuşmamıştım eşimle tartışmıştık

3 Beğeni

Maalesef küçük kızımda da bana çok söylenmişti sinir bozucu :neutral_face::neutral_face:

4 Beğeni

İnsanları anlamak çok zor üzülecek bi durumda değilim çok sevinçliyim o sözler beni üzdü

3 Beğeni

Üzmez mi hiç Hangi akıl mantıkla o cümleler kuruluyor anlayamıyorum Sende takılma arkadaşım bazı insanlar nerede ne konuşacağını bilmezler ne yapalım ya ağzının payını verip susturmak gerekir ya da duymamazlıktan gelmek gerekiyor :woman_facepalming:t2:

3 Beğeni

O değilde 6 senedir evliyiz biz kendimiz bizzat ben en çok çocuk istemiyordum. Bizi gören kim varsa şuursuzca ye çocuk yapmıyorsunuz hadi artık yapın neyi bekliyorsunuz yok çocuğunuz olmuyormu falan filan kaç defa ciddi anlamda kavga etmişliğim var insanlarla . Şimdi ise en sinir olduğum sen çocuğu nerende taşıyorsun bu ne biçim karın hiç belli değil​:joy: En son geçen arkadaşınız var birde erkek yani kadın olsa neyse Kaç aylık olduğumu sordu cevap verince ay sen korse falan takmıyorsun dimi dedi Ne diyeceğimi şaşırdım yemin ederim :joy:

5 Beğeni

Ya erkekler kadınları geçti artık cidden .

5 Beğeni

Beni de korkuyorlar yeterince hastayım ağrılarım var korkutup bu iyi günlerin diyorlar gerçekten kimseyle gorusmemek daha iyi biraz izole ettim kendimi dış çevreden izne ayrıldım evimde zaman geçiriyorum dinlenmeye çalışıyorum

3 Beğeni

Ahh,keşke bunun anneyle değilde babayla alakalı bir durum olduğunu anlasalar.

Sen takma kafana,ben olsam öyleleriyle konuşmam bir daha.

2 Beğeni

Keşke :woman_facepalming:t2:

Maalesef bunlar tamda görüşmek zorunda kaldığımız insanlar ama ne yapıyorum mesafe koyuyorum başka da yapabileceğim birşey yok

2 Beğeni

Anlıyorum canım. Boş ver,sen prensesini düşün :heart_eyes:

2 Beğeni

Bize de çok söylenirdi, ben de 'biz nasıl çocuk yapılır biliyoruz ihtiyaç duyarsak yaparız sizi ilgilendirmez ’ diyordum.

4 Beğeni

Well Done Bravo GIF by Friends

Hhhh çok güzel cevapmıl hiç aklıma gelmedi bunca zaman bu yanıt :joy: tüh kaçırdım

3 Beğeni

Sadece hamileliktemi? Doğurdukdan sonrada gereksiz,sıkıcı sorular hep soruyorlar malesef…Neden ağlıyor? Neden gazı var? Sütün azmı? Bu çocuk doymuyormu? İnce giydirme üşür,şapka ve ya bere tak kafası üşür vs vs…

3 Beğeni

Bunlar iyi gunlerin eskisi gibi gezip tozamazsin eve baglanir kalirsin diyenin agzina vurma istegi umarim bir tek bende yoktur

4 Beğeni

“Daha bunlar iyi günlerin cümlesi” neden hep olumsuza gideceğimizi aşılıyorlar :melting_face:

3 Beğeni