Hamilelikte duymaktan sıldığımız cümleler

Merhaba
Sizin de duymaktan sıkıldığınız cümleler var mı?
Size en sık ne söylüyorlar

2 Beğeni

Kendine çok dikkat et :grimacing:

4 Beğeni

İyi olmuş, evde sana oyalanma olur vakit geçer :face_vomiting::rage:
Bunu bebek için diyorlar. Çok sinirleniyorum kafalarını mermere sürtesim geliyor.
Vakit geçimek icin doğuran var mı?

4 Beğeni

bana cinsiyeti belli olmayana kadar herkes bi laf diyordu biri erkek olucak biri kız olucak yok ben hiss ediyorum neler neleer onları duymaktan çok sıkılmışdım bunalmışdım​:woman_facepalming::woman_facepalming:

2 Beğeni

Tanımadığım bir kadın yolda durduk yere popomu karnımı inceleyip cinsiyet tahmini yapmıştı :sweat_smile:

2 Beğeni

Bunlar iyi günlerin yapması kolay bakması zor diyorlar.

3 Beğeni

Yemek ye miden bulansada ye çocuk duser ya diyorum yiyemiyorum ağzima koyduğum gibi kusuyorum diyorlar kussanda ye .Kusmak mideye zararli belkide nebileyim sinirlerim bozuluyo

2 Beğeni

Evet benim azalmıştı bulantılarım şimdi sabah bulantılarım çoğaldı doktor kussanda ye çocuk vitaminini alıyor dedi tabi bu ay için geçerli mı bilmiyom bizden beslenmeye başladığı zaman işte

3 Beğeni

Ağır seylere güç etme​:slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Aman ani hareket yapma sıcak tut kendini çorap giy dikkat et sağına soluna dönerken dikkat et aç kalma bebeğe yarayan şeyleri ye yok tatlı yersen erkek ekşi yersen kız ki öyle bi bilimsel çalışma yokmuş tam aksine ekşi erkek tatlı kızmış ve ben hamileliğimin ilk aylarında hep turşu yedim erkek dedi doktor

3 Beğeni

İki kişilik ye hamilelikte de hergün duydum,şimdide değişen birşey yok

4 Beğeni

Ayyyy karnın çok şişmiş ikiz mı ? Gebeş,obez olmuşsun.

3 Beğeni

Bu günleri arıyacaksın bunlar iyi günlerin. O kadar sıkıldım ki duymaktan

6 Beğeni

“Zamaninda doğsun” , kayinvalidem surekli söylüyor kusucam artik, sanki zamani ben ayarliyorum

4 Beğeni

Ya o değilde benim göbek cizgimi vs doktor görüyor bana diyoki sen sezeryanmi oldun daha önce salak mıdır nedir hayır diyorum ilk o çizgi bende çok tuhafmis bide benim vajinanın üstünden doğru çatlayıp ta ordan yukarı doğru cizgi

1 Beğeni

En nefret ettiğim karşıdakini artık yolmak istediğim cümleler. Ayina göre neden şiştin bu kadar. Çok kilo almissin Kız bebek guzelligi alırmış kendine bakarsın doğumdan sonra Benim karnım 6.aya kadar gorunmezdi sen niye böyle oldun. Kesin yedin yedin ondan şeker hastalığı çıktı Ne çabuk hamile kaldin hesap yapılması

3 Beğeni

Ne işin var sanki,otur bebeğine bak :neutral_face: Sanki evi komşu temizleyecekmiş gibi.

1 Beğeni

O ne çabuk hamile kaldın olayı çok kötü bir şey . Millet kendi nasılsa öyle görüyor sanırım

4 Beğeni

Sanırım yaşım dan dolayı da hayret edebiliyorlar . Öyle düşünüyorum. 20 leri geçince 40 Lara merdiven dayayinca sanki hemen tutmayacak bebek diye düşünüyorlar. Halbuki veren Allah’tır dilediğine dilediği zaman nasip eder. Allah kısmet etmese kendimi parcalasam evlat sahibi yine olmazdım. Herşey Allah’ın izniyle oluyor bunu anlamak bilmek zor olmasa gerek

6 Beğeni

Katılıyorum. Benim annem de son kardeşimi 35 yaşında doğurmuştu. Etraftan çok kınanmıştı :roll_eyes:

4 Beğeni