Hamile kaldigim zaman şoyle bilgi edinmiştim.
'Her duş alındıgı zaman suyu karnimiza tutarsak bebek dogdugunda sudan korkmaz ve duş almayı sever ".
Bende dogurana kadar her duş aldığım zaman suyu karnima tutdum ve karnımı sıvazladım .
Bebegim ilk kez duş aldiginda ağlar diye dusunduk ama bir baktim aglamadi
Aksine suyu sevdi.
Ve bu bilginin gercek olduguna inandım.
Dogum yapan anneler peki siz bunu yaptinizmi ?
Sizdede dogru ciktimi?bu bilgi
a ben de öyle yapmıştım suyu karnıma tutuyordum hep,tam aksi oldu Suya girince bir bağırıyor bır ağlıyor ama çıkınca susuyor rahatlıyor.Sende işe yaramış ne güzel bizde olmadı maalesef
Bide arkadaşım biliyormusun.
Şimdi uzanip duş aliyorlar diyemi cok aglamiyorlsr acaba ne dersin.
Onceler elde tutup yikaniyordh diyemi acaba agliyorlarmis
Bence şehir efsanesi bu da Bir kere bebek zaten karnımızda da suyun içinde. Yani bebekler doğunca suyu sevebilir ya da sevmez. Bence bununla ilgili değil de bebeğin karakteri ya da ortamla ilgilidir
Şimdi her seferinde sanki kasten ters görüş savunuyormuşum gibi görünüp yine ters anlayacak ama neyse
@NURAN sana katılıyorum.
@FidanUğur erken doğum olsun diye karnıma çok sıcak su tutardım sanki faydası oldu gibi, normal ılık su tutmanin bir zararı olacağını düşünmüyorum
Bebek en fazla bedene değen suyun dalgasını hisseiyordur diye düşünüyorum
Aynı şeyi bende bi yerden okumuştum duş almayı zaten çok severim her gün girerdim duşa karnımı sıvazlayarak karnıma da tutardım suyu bide ben en sıcak suyla duş alırım zararlı diye okudum hep ılık yaptım. suyu sevmesi ondan mı bilmiyorum ama su sesi rahatlatıyor umayı