kızlar dondurmanın bebeğe zararı olmaz dimi? 2 gündür aşırı canım dondurma çekiyo dün yedim şimdide yemek istiyorum zararlı mı bebeğe ?
Fazla yememeye dikkat edersen herhangi bir sorun olmaz canım. Yiyebilirsin Sadece sonuçta dondurma da şekerli olduğu için fazla yememeye dikkat et yeter
eşim izin vermiyo gizli gizli yiyorumanlatamıyorum ki soğuk soğuk bebeğe gitmiyo
Bebeği hasta edeceğini düşünüyorsa eşin düşünmesin, hasta etmez tabi ki
evet öyle zann ediyo
Ahh bu erkekler yaa
3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte mandalina ve portakalı fazla tüketmek bebek doğduktan sonra/önce alerji yapar mı
Ben de dayanamıyorum yiyorum. Havalar da ısınmaya başladı.
Çok yememek için çabalıyorum
Sekerli olduğu için dokunmasın diye az yemek için çabalıyorum.
evet ya hamilelikte bayaa bayaa herşeyi canımız çekiyo
Çok güzel soru olmuş…Allah korudu beni gercekten şükür.hsmile kaldigimda ocak ayı yemiştim soğuk zamanında1 2 kez yemişdim.napiiyim canim cekiyordu
və 5 gün öncə falan yedim.şimdide buz dolabında var
yemeyi dusunuyorum…bismillah de ye Allah korur
inşallah,zarar yok ya sadəcə hastalanmamak gerek .
birşeyi rahatlıkla ye canın çekince birşey olmaz zaten her gün her gün zararlı şeyler yemiyoruz ben kafama takıp hastalanıcağmı düşündüğüm zaman hasta oluyorumama çok şükür şu anıma kadar birşey olmadı inşaAllah 3ayım kaldı doğurana kadar hastalanmam
Ben güneşli havalarda dışarı. Çıktığımda yürürken ya meyve suyu alırım ya dondurma şeker çıkmadı bende diye rahatım ama normalde zaten fazla yiyemiyorum dondurma yedikten sonra dikkat etmezsem hemen hasta olanlardanım
Doktor bana dondurma yeme dedi acaba neden? içerdiği yüksek miktarda şekerden mı soğuktan mı soğuktan olsa soğuk su içme derdi
Hamilelikte dondurulmuş gıdalarda şeker oranı yüksek olduğu için zararlı diyorlar.
Ben dondurma görünce dayanamıyorum
Ne kavun yedim,ne karpuz,ne de dondurma.İlk hamileliğimde karpuzdan zehirlenmiştim ondan sonra korkuyorum.
Hamile kaldigimda istemişdim her istedigimde de yedim.annem yeme hasta olursun Allah korusun dedi ama dayanamiyordum gorunce,şükür rabbime hastalanmadim yiyince,biraz bogazim ağrıdı ama gecti zararınıda duymadım hiç
Çok şeyler yemek istiyorum ama bide çıkarması olmasa
Ben dayanamıyorum yiyorum dondurma mide bulantıma haptan daha iyi geliyor
Icerigi onemli aslinda mesela ev yapimi gibi icinizin rahat edecegi seker orani fazla olmayan dondurmaysa
Benimde canım istediginde aldım eşim fark etmemis eve gelince yemeye başladım aaa sende bu havada dondurmalı yenir çocuk donacak dedi bende canımız istedi aldık dedim