Hamilelikte dondurma zararlı mı🙄

kızlar dondurmanın bebeğe zararı olmaz dimi? 2 gündür aşırı canım dondurma çekiyo dün yedim şimdide yemek istiyorum zararlı mı bebeğe ?

2 Beğeni

Fazla yememeye dikkat edersen herhangi bir sorun olmaz canım. Yiyebilirsin :blush: Sadece sonuçta dondurma da şekerli olduğu için fazla yememeye dikkat et yeter :grin:

2 Beğeni

eşim izin vermiyo gizli gizli yiyorum​:rofl::rofl:anlatamıyorum ki soğuk soğuk bebeğe gitmiyo​:rofl:

2 Beğeni

Bebeği hasta edeceğini düşünüyorsa eşin düşünmesin, hasta etmez tabi ki :joy::joy::joy:

2 Beğeni

:rofl::rofl: evet öyle zann ediyo

2 Beğeni

Ahh bu erkekler yaa :joy::joy::joy:

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte mandalina ve portakalı fazla tüketmek bebek doğduktan sonra/önce alerji yapar mı

Ben de dayanamıyorum yiyorum. Havalar da ısınmaya başladı.
Çok yememek için çabalıyorum
Sekerli olduğu için dokunmasın diye az yemek için çabalıyorum.

2 Beğeni

evet ya hamilelikte bayaa bayaa herşeyi canımız çekiyo​:rofl:

2 Beğeni

Çok güzel soru olmuş…Allah korudu beni gercekten şükür.hsmile kaldigimda ocak ayı yemiştim soğuk zamanında​:scream:1 2 kez yemişdim.napiiyim canim cekiyordu :grin::grin:və 5 gün öncə falan yedim.şimdide buz dolabında var :rofl::rofl::rofl:yemeyi dusunuyorum…bismillah de ye Allah korur :pray::grin:inşallah,zarar yok ya sadəcə hastalanmamak gerek .:pray:

2 Beğeni

birşeyi rahatlıkla ye canın çekince birşey olmaz zaten her gün her gün zararlı şeyler yemiyoruz ben kafama takıp hastalanıcağmı düşündüğüm zaman hasta oluyorum​:woman_facepalming:ama çok şükür şu anıma kadar birşey olmadı inşaAllah 3ayım kaldı doğurana kadar hastalanmam :rofl:

2 Beğeni

Ben güneşli havalarda dışarı. Çıktığımda yürürken ya meyve suyu alırım ya dondurma :rofl: şeker çıkmadı bende diye rahatım ama normalde zaten fazla yiyemiyorum dondurma yedikten sonra dikkat etmezsem hemen hasta olanlardanım

2 Beğeni

Doktor bana dondurma yeme dedi acaba neden? içerdiği yüksek miktarda şekerden mı soğuktan mı soğuktan olsa soğuk su içme derdi

1 Beğeni

Hamilelikte dondurulmuş gıdalarda şeker oranı yüksek olduğu için zararlı diyorlar.
Ben dondurma görünce dayanamıyorum

1 Beğeni

Ne kavun yedim,ne karpuz,ne de dondurma.İlk hamileliğimde karpuzdan zehirlenmiştim ondan sonra korkuyorum.

Hamile kaldigimda istemişdim her istedigimde de yedim.annem yeme hasta olursun Allah korusun dedi ama dayanamiyordum gorunce,şükür rabbime hastalanmadim yiyince,biraz bogazim ağrıdı ama gecti :pray::innocent:zararınıda duymadım hiç

Çok şeyler yemek istiyorum ama bide çıkarması olmasa :sweat_smile::woman_facepalming:t2:

Ben dayanamıyorum yiyorum dondurma mide bulantıma haptan daha iyi geliyor :joy:

Icerigi onemli aslinda mesela ev yapimi gibi icinizin rahat edecegi seker orani fazla olmayan dondurmaysa :yum:

1 Beğeni

Benimde canım istediginde aldım eşim fark etmemis eve gelince yemeye başladım aaa sende bu havada dondurmalı yenir çocuk donacak dedi bende canımız istedi aldık dedim :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni