Hamilelikte 1ay da mı gidiyorsunuz ben en son 7haftalik gittim randevu aldım ayın 16sina kaynanam daha erken yeni gittin ya dedi sizce erken mi
Ayda bir çağırıyor doktorlar genelde
En son ayın kaçında gittin kontrole?
Ocağın 9 unda
Sen kayınvalidene bakma. Riskli gebelikler dışında ve doğuma az kalmadıysa ayda bir rutin kontrole gidilir. Ben de ocak ayının 9’unda gittim. Bu Ayın 13’üne aldım. Eskiden hastaneye mi gidiyorlarmış ki bilsin. Herkes her şeyi çok biliyor ya. 40 gün falan geçmiş oluyor gayet normal bir süre.
Çok teşekkür ederim neredeyse doğumda yollayacak gıcık oldum ya merak ediyorum evladımı dedim
Asla dinleme lafını. Kimse keyfiyeten gitmiyor ki. Doktor o zamana çağırdı de geç sen.
Sağol bundan sonra bunu uygulayacagim
Ben 13 haftaligim, doktorum iki uc haftada bir kontrol istiyor ki bazi testleri yada izlemeleri belli haftalarda yapıyorlar. Siz doktorunuzu dinleyin lutfen
Teşekkür ederim
Gayet normal ayda 1ideal
Valla iyi demişsin bnde merak edip özlüyorum hep ayda 1cok az
Öyle bir tsne de bende var… doktor ne zaman gelcderse o zamanlara randevu alıp gidiyorum… yok durmadan doktora mi gidilirmis… yok sürekli ultrason zararliymis bebeğin beyni gelişmez engelli doğranmış vs vs… takma kafana… her randevuda tekrar ne zaman gelmen gerektiğini sor ve ona göre hareket et bence. Ben öyle yapıyorum.
Eşime soyledim ona bişey diyemedi sustu kaldı kaynana
Ayda bir kere çağırıyor doktor canım ay bir şeyede karismasalar artık ya doktorlar boşuna var valla bunlar doktor olmalıydı
Gerçekten de öyle canim