Hamilelikte diş eti ağrısı

Diş etlerim şişiyo fırçalarken aşırı kanıyo ne yapabilirim ilaç da kullanamıyorum

Sık fırçalama yapabilirsiniz. Alkolsüz ağız suları var onları kullanabilirsiniz. Hindistan cevizi yağından faydalanabilirsiniz. Her gün sabah aç karnına ağızda 15 dakika çevirip çöpe tükürüyorsunuz. Ağız sağlığı için öneriliyor.

Çok teşekkür ederim sık fırçalama yapıyorum her fırçalama sonrası aşırı kanama oluyo diş etlerimde ve şiddetli ağrı bide Hindistan cevizi yağı deniyecem

Hamileliğimin 20 ci haftalarında bende bu sorunu cok yaşadım, paradontax önerdi doktorum, husisi diş eti için cok iyi dedi, sürekli onunla fırçaladım ve diş ipiyle diş aralarımı temizlememi söyledi. 20 gün sonra kanama düzeldi, şuan 34 haftaya yaklaştm kesildi şükür. Geçicektir canım

Gebelikte maalesef ki diş sorunları çok oluyor. Özellikle diş eti kanaması olarak. Diş etleri arasına giren yiyecek kalıntılarıda üstüne eklenince iyice çekilmez oluyor. Bende de vardı bu dediklerimi yaparak baya hafiflettim ağrı kanama kalmadı ama 2-3 gün aksatsam hemen hissediyorum bozulmaya yer arıyor.

evet canm bende 1 2 gün yapmaym hemen azıyor. Kanama başlıyor, aksatmamaya calışıyorum

Allah’tan geçici durumlar :slight_smile: Bebeleri kucağımızı alınca rahatlayacağız inşallah :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim inşallah benim de hemen geçer de şu ağrıdan kurtulurum

1 Beğeni