Arkadaşlar 20. Haftadayım ödem ve şişelerim fazla olduğu için doktorum kan tahliline bakmak istedi. Crp değerim 0-5 arası olması gerekürken bende 5.72 çıkmış. Bu değeri yüksek olan var mı? Doktoruma danışacağım fakat sabaha kadar beklemek istemedim. Size sormak istedim
Merhaba, benimde 9.5 çıktı.Olması gereken evet 0-5 aralığı.Bende senin gibi panik yapmıştım ama doktor gebelikte oluyor çok anlamsız bir değer dedi enfeksiyon veya benzeri şikayetim yok muhtemelen sana da önce bunu sorarlar…Hamilelikte 100 e kadar normal dedi.
Canım crp çok yüksek çıkmamış benim ki hamilelikte 78 e falan yükselmişti
Bence normal değil benim ki 78 olduğunda böbreklerime ağrı yapmıştı hastanede yattım 3 gün antibiyotik tedavisi gördüm
Şikayetiniz varsa olabilir, benim yok iki doktorda aynı şeyi söyledi, bayanın zaten şikayeti varsa ek tetkik istenecektir.Bende tek başına CRP yüksek çıkmıştı enfeksiyon vs de yok çok şükür.
Eğer bir ağrıniz yoksa sorun olmaz benimki böbreklerime ağrı yapıyordu birde crp kandaki enfeksiyon değeri olduğu için benim doktorum da tam tersini söylemişti tehlikeli olabilir bebek için demişti ama zaten arkadaşın crp si düşük
Evet, size de çok geçmiş olsun
Teşekkürler ben zaten doğurdum darısı sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Aynen biliyorum sizi, amin inşallah sağ salim şu dönemi bir atlatirsak Her ay vücutta farklı bir değer yükseliyor ve yada düşüyor çürüğe çıkmadan hayırlısıyla inşallah doğururuz
Hamilelik hiç belli olmuyor ne olacağı ben progesteron fitil kullandım hamileliğin en başından sözde erken doğum falan olmasın diye 35+5 te doğum yaptım artık Allah’a kalmış birşey gerçekten ne kadar önlem alırsak alalım yine herşey olacağına varıyor inşallah sizler gününde sağlıklı doğumlar yaparsınız
Evet kesinlikle ne olacağı nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor, kuvezde kalmadı değil mi bebeğiniz…Ne kadar herşey yolunda gitse de bende her an herşeye hazırlıklı olma taraftarıyım.Benimki planlı gebelikti başta bütün tahlilleri yaptırmıştım mesela gebe kaldıktan 3 ay sonra karaciğer değerlerim fırladı ister istemez panik oldum çok şükür önemsiz birşey çıktı ve aylar sonra ilk kez kendi kendine olması gereken aralığa düştü ama o arada gastroenteroloji ve enfeksiyona da gitmiştim gebe olunca ekstra inceliyorlar ve baya üzülmüştüm ne çıkacağını bilmediğim için…Şimdi bizde zamanla bilincleniyoruz, öğreniyoruz… Herşey 4 4 luk yolunda giden yoktur zaten.
Küvezde kaldı 7 gün kadar kaldı şimdi iyiyiz çok şükür
Çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim
Hamilelikte degil de benim dogum sonrasi crp 235 e yukseldi 2 gun antibiyotik tedavisi aldim. Evet hamilelikte enfeksiyon normal ama yinede doktorunuza danisin. Fazla olmamak sartiyla dut kurusu suya atip kaynayinca suyu icebilirsiniz enfeksiyona iyi geliyor
Canım ben zatüre olmustum baya baya bildiğin crp 78 çıkmıştı doktor bile şok olmustu tabi serumlarla atlattim hastanede yattim 15 haftaliktim o yüzden seninki falan cok az bi sekilde atlatirsin canını sıkma