Hamilelikte coraspin

24+4gunlugim yüksek riskli gebeyim perinotoloji uzmanı bana coraspin verdi önceden bu ilacı kullananlar varmı acaba neden kullanılır

2 Beğeni

14.cü haftadan beri kullanıyorum ve doğuma kadar kulanıcan dedi doktor, ben sordum neden kullanıyoruz diye pandemiden sonra gebelerde çok fazla kan pıhtılaşması olmaya başlamış bu da doğumda sıkıntı oluyormuş onun için artık gebelerde öneriyoruz dedi canım

Anladım teşekkür ederim

17 inci haftadan beri kullaniyorum 34 uncu haftaya kadar kullan dedi

Ben coraspirin eş değeri ecopirin kullanıyorum.Kan sulandırıcıdir 2side.10 gundurde kan sulandırıcı iğneye başladık.

Hamileliğimin başından beri hem iğne hemde corasprin kullanıyorum

1 Beğeni

Bana yeni verilfi ve 6 aylığım perinotoloji uzmanı verdi

Canım sizindemi ikiz.Genelde ikiz gebeliklerde başlanıyor diye biliyorum.Size niye başlandı.Benim bide kronik rahatsızlıklarım var.

Yok benim iki kaybım vardı genetik testimde az birşey kan pıhtılaşma çıktı o yüzden başladık canım

1 Beğeni

Anladım tatlım çok geçmiş olsun.Peki iğneyi nerenden vuruyorsun.

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :heart: iğneyi karnımdan vuruyorum

1 Beğeni

Anladım tatlım.Ben eşime vurduruyorum kolumdan.Karnima güvenemiyorum.Kac haftalıksin.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

15+6 haftalık ben de kolumdan cesaret edemiyorum

1 Beğeni

Sen kaç haftaliksin

1 Beğeni

Benim 23+5tatlim.Karnimdan vurulcagim zaman sağlık ocağına gidiyorum.Kollarim sisince mecbur karnimdan oluyorum.Doktor bacaktanda yapilabilir dedi ama işte insan korkuyor.

Cinsiyeti bellimi senin bidiğin.

Bacak acitiyormus doktorum demişti o yüzden bacağa hiç cesaret edemedim ilk başta acilde hemşireye karnımdan vurdururlen hemşire tarif etmişti o şekilde alıştım şuan iyi gidiyor tabi arada morluklar oluyor karnimda :joy:

1 Beğeni

Evet 12 haftalıkken öğrendik erkek cinsiyeti senin ki belli mi

1 Beğeni

Maalesef koldada aynı şekilde.Bide tam iğnenin yapıldığı yer köyü kırmızı oluyor.Hemsireyi sordumda onu kan sulandırıcı olduğu için kırmızı olurmuş.

Oyyy maşallah.Benim bir kız bir oğlan.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni