Hamilelikte çok uyku

Merhaba anneler,
Ben hamileligin başından beri cok uyuyorum. Sabah 11 oluyor kalkmam. Daha sonra öğleden sonra 4 gibi yine uykum geliyor ve 5.30-6 ya kadar uyuyorum. Gece de 1 oluyor yatmam. Sizin uyku düzeniniz nasıl? Anormal miyim onu merak ediyorum :sweat_smile: bebek olunca zaten uyuyamam diye full uyuyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Hamileliğin ilk dört ayı ben akşam 8de uyuyordum sabah 7’de uyanıyordum. Eşim çok endişe etmişti. Normal olanı ilk 3 ay çok uyku olması normal.
5. Ayda akşam 10’da sabah 8’de uyanmaya başladım
Şimdi akşam uyku gelmiyor ama hala sabah 8de uyaniyorum.
Kimi hamilelerde 2. Trimester dönemi de uykulu geçebiliyor.
Bir de bazen yemeğin dozunu kaçırınca şeker çıkmasından dolayı da uyku gelebiliyor.
Gundüz uyuduğum zaman fark ettim ki şekerim de yükselmiş oluyordu.

1 Beğeni

Şekerden değil sanırım çünkü hiçbir şey yemesem de uykum geliyor​:sweat_smile: zaten son aylar gobekten uyuyamicam en iyisi şimdi tadını cikarayim :sweat_smile:

1 Beğeni
  1. Haftama girmek üzereyim uyku aşkımdan hiç bişi kaybetmedim. O kadar tatlı tatlı uykum geliyor ki. Yemeğimi sabah erkenden yapıp tüm gün uyuyorum desem abartmış olmam herhalde :sweat_smile:
3 Beğeni

Bende boyleydim hatta konuda acmisdim bununla ilgili.

Sen uyku düzensizliği hakkında açmışsın, elif çok uyumak üzerine açmış

Çok uyuyordum soradan ise uyumadım :rofl:

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte uykudan zor uyanma

Merhaba sevgili anneler 31 haftalik gebeyim fakat son zamanlarda surekli uyumak istiyorum kendimi halsiz enerjisiz hissediyorum böyle belirtiler sizler de de oluyor mu ? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

2 Beğeni

Bi ilk3 ay bir de son 3 ay uyku hali çok normal. Benim de olurdu :blush:

2 Beğeni

Normal birsey öyleyse uyanamıyorum surekli uyumak istiyorum doguma kadar boylemiydiniz

2 Beğeni

Evet öyleydim. Zar zor uyanırdım. Ayıp olmasin diye kalkardım sonra yine uyurdum :rofl:

1 Beğeni

Bende de öyle bazen çok enerjik bazen yorgun uykusuz ruh halim sürekli değişiyor

3 Beğeni

Aynen benimde öyle fazlaca yorgun hissediyorum kendimi

1 Beğeni